Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Κινητοποιήσεις για να δοθεί λύση στο θέμα της θέρμανσης των σχολείων της Φλώρινας

Τα σχολεία της Φλώρινας αύριο Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012, θα συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις για να δοθεί ολοκληρωμένη λύση στο τεράστιο πρόβλημα της θέρμανσης των σχολείων της περιοχής.
Επιβάλλεται να κλείσουμε τα σχολεία μας τώρα, για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα με τη θέρμανση τους, πρόβλημα που έγκειται στην εξωφρενική τιμή του πετρελαίου, του μοναδικού διαθέσιμου καυσίμου που χρησιμοποιείται σήμερα απ' όλα τα σχολεία της περιοχής.
Ας μας απαντήσουν οι "αρμόδιοι" πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Φλώρινας, χωρίς θέρμανση και με ένα Φλωρινιώτικο χειμώνα του -5οC εώς -30οC ;;;;
Μεθαύριο υπάρχει προγραμματισμένη κάθοδος στην Αθήνα και διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θα είναι κλειστά τα σχολεία της περιοχής, απλά θα υπάρχει κάλυψη προς τα παιδιά που θα απουσιάζουν και θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της Αθήνας, από την απόφαση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Φλώρινας.

floriniotis.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Το Δημοτικό Σχολείο Αετού Τρίτη και Τετάρτη δεν θα λειτουργήσει    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αετού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πετρέλαιο θέρμανσης, συ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το 1επαλ φλωρινασ λειτουργει κανονικα ειπανε οτι θα γινει κανονικο εφταωρο γιατι????????
    μαθητισ επαλ---\

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.