Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Καταγγελία για την Ε.Ο. Κοζάνης-Φλώρινας

Τους τελευταίους πέντε μήνες (τουλάχιστον) είχα την καθόλα μεγάλη τύχη (καθώς έχω διέλθει πολλάκις του σημείου, σώα και αβλαβής) να γίνω μάρτυρας της εξέλιξης του φαινομένου αποσάθρωσης του οδοστρώματος σε τμήμα της Ε.Ο. Κοζάνης – Φλώρινας στο ύψος του Φιλώτα.
Ο περασμένος δριμύς χειμώνας άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στο οδόστρωμα, για το οποίο οι καθ’ ύλην αρμόδιες αρχές είχαν ουκ ολίγους μήνες για να επιδιορθώσουν. Αντ’ αυτού αρκέστηκαν σε μπαλώματα ψυχρής ασφάλτου με «ολίγους» προειδοποιητικούς κώνους!!! Σήμερα, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, υπάρχουν ακόμα κάποια εναπομείναντα ίχνη των μπαλωμάτων (σε μορφή σκόνης) και οι αλώβητοι κώνοι να προειδοποιούν τον κάθε ανυποψίαστο οδηγό για αναγκαστική προσπέραση πάνω σε διπλή γραμμή και επί του αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίας. Αναλογιζόμενη του αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου βαρέων οχημάτων και Ι.Χ. στο εν λόγω οδικό δίκτυο, κυρίως λόγω του τελωνείου της Νίκης, διερωτώμαι αν οι αρμόδιες αρχές θα περιμένουν άραγε να χαθεί ανθρώπινη ζωή ή να φτάσει ο νέος χιονιάς, προτού δώσουν επιτέλους οριστική λύση στο πρόβλημα. Και μάλλον θα διερωτώμαι για πολύ καιρό ακόμη…

Αναγνώστης

Πηγή: kozan.gr

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.