Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αγιασμός στο τμήμα Κ. Κλεινών του Shogun

Την Κυριακή 21/10/12 ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN πραγματοποίησε τον πρώτο Αγιασμό στο νέο ιδρυθέν τμήμα Κάτω Κλεινών με την παρουσία αθλητών-τριών και φίλων του συλλόγου.
Η αίθουσα του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN ήταν κατάμεστη και όπως τόνισε η Πρόεδρος του συλλόγου Κα ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ «η εμπιστοσύνη που δείχνεται προς το σύλλογο μας είναι τιμή και χαρά για όλους μας. Η σωστή καλλιέργεια πνεύματος και σώματος έχουν ως αποτέλεσμα τον σεβασμό ,την πειθαρχεία καθώς και την άριστη φυσική κατάσταση.Σας ευχόμαστε καλή προπονητική περίοδο και να θυμάστε KARATE δεν σημαίνει ξύλο ,καβγας,φασαρια και επίδειξη δύναμης. Το karate είναι μια άσκηση που φτιάχνει άτομα ευκίνητα , δυνατά και προπαντός φτιάχνει ανθρώπους ενεργητικούς και με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κος ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ευχήθηκε καλή χρόνια στους μικρούς αθλητές και και πολλές επιτυχίες για τα ίδια και τον σύλλογο.
Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με την προσφορά εδεσμάτων όλα δημιουργίες των γονέων του συλλόγου τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Αληθεια,απο ποτε ενας πολιτιστικος συλλογος επιβαλλει μηνιαια συνδρομη στα μελη του και μαλιστα ανευ αποδειξεως???
    μηπως οι αρμοδιες υπηρεσιες πρεπει να ανοιξουν τα ματια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.