Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Πέταξαν πάγο στη Βουλή!


Κομμάτια πάγου έριξαν έξω από τη Βουλή κάτοικοι και φορείς της Φλώρινας διαμαρτυρόμενοι για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης καθώς όπως λένε ζουν σε μια περιοχή που πλήττεται από σφοδρούς και μεγάλους σε διάρκεια χειμώνες.
Oι κάτοικοι λένε πως «πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που έχει στόχο να κάνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.
Έχουμε μπει κυριολεκτικά «στον πάγο» λόγω της απόφασης της κυβέρνησης για την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με εκείνη του πετρελαίου κίνησης. Ζητούμε την εξαίρεση της Φλώρινας από τη σχετική ρύθμιση και την πώληση του πετρελαίου θέρμανσης σε τιμές ανάλογες με εκείνες του ναυτιλιακού πετρελαίου».
Μέλη της επιτροπής αγώνα που έχει συσταθεί θα επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Πηγή: newsbomb.gr

4 σχόλια:

 1. Στα μπατζάκια τους έπρεπε να πετάξετε τον πάγο, για να καταλάβουν τι εστί Φλώρινα. Αρκετά μας έχουν κοροϊδεψει με τις βλακείες τους οι υποτιθέμενοι άρχοντες της χώρας (Νομίζουν ότι είναι άρχοντες κι εμείς τα κοπάδια τους)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΚΕΙ;
  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με τα λεωφορεία που ήθελαν να έρθουν από την Καστόρια τι έγινε και μας κράζουν οι Καστοριανοί?
  Και την καραμέλα με το τι ψήφησε η Φλώρινα καταπιείτε την επιτελούς γιατί αν το πάμε έτσι με την παρούσα κυβέρνηση καίμε κάρβουνο με 30 ευρώ τον τόνο και ας πάει το πετρέλαιο στα 20 ευρώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η Καστορια φιλε μου ειναι Καστορια και η Φλωρινα ειναι Φλωρινα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.