Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η έκθεση του φωτογραφικού τμήματος του Ε.Σ. «Αμύντα»

Με την λήξη της πρώτης έκθεσης του φωτογραφικού τμήματος του συλλόγου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη, εκ μέρους τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο του επιμελητή της έκθεσης κ. Κώστα Παπαιωάννου και των μελών της φωτογραφικής ομάδας, να ευχαριστήσουμε θερμά το κοινό της ευρύτερης περιοχής του Αμυνταίου για την θερμή υποδοχή και την αθρόα επισκεψιμότητα που επεφύλαξε στην προσπάθεια μας αυτή.
Η συνεχόμενα ανοδική τάση του αριθμού των επισκεπτών ανάλογων εκδηλώσεων μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον και ευχαρίστηση για την ευόδωση των προσπαθειών μας.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε μια ακόμα φορά την ΔΗΚΕΑ για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και τους χορηγούς μας κτήμα ΑΛΦΑ και ΕΑΣ Αμυνταίου.
Το φωτογραφικό τμήμα του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ ανακοινώνει επίσης την έναρξη του νέου κύκλου σεμιναρίων φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους. Τα μαθήματα ξεκινούν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 19:30 – 21:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου. Πληροφορίες – εγγραφές: 6932371040 (Ρούλα Σεμερτζίδου αντιπρόεδρος πολιτισμού του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ)

Περικλής Σ. Χατζής
Πρόεδρος Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»

Θωμαΐδης Χρήστος
Γραμματέας Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.