Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Απάντηση της Λ.Φ. ΠΑΟΚ Φλώρινας «Λυγκηστές» στο άρθρο «Εικόνες ντροπής στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα»

Κ. Ζιώγα
Με περίσσια έκπληξη αναγνώσαμε άρθρο σας στο οποίο στηλιτεύετε την αναγραφή κάποιων ονομάτων όπως και το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας σε διάφορα σημεία του περιαστικού δάσους της Φλώρινας. Σε κάποιο σημείο του άρθρου σας όμως, υποπέσατε σε σφάλμα καθώς καλέσατε την Λ.Φ. ΠΑΟΚ Φλώρινας "ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ" να καταδικάσει την εν λόγω ενέργεια. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε κατ' αρχάς (επειδή προφανώς δεν γνωρίζετε) ότι η λέσχη δεν φέρει καμία αντικειμενική ευθύνη για τον οποιοδήποτε αναγράφει την λέξη ΠΑΟΚ οπουδήποτε στην πόλη μας. Δεύτερον, ο ρόλος της λέσχης δεν είναι να υποκαθιστά τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ούτε να καταδικάζει γεγονότα τα οποία έτσι και αλλιώς δεν αφορούν τα μέλη της (εκτός αν έχετε διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα από την οποία έχετε διαπιστώσει ότι συμμετείχαν μέλη της λέσχης μας). Κλείνοντας την παρέμβαση μας θα περιμέναμε εσείς όπως και άλλοι συμπολίτες μας να είστε εξίσου δεικτικοί και καυστικοί στο γεγονός ότι η πόλη της Φλώρινας είναι από τις πλέον ρυπασμένες πόλεις της Ελλάδας με τα σκουπίδια να βρίσκονται παντού. Θα περιμέναμε να είχατε ευαισθητοποιηθεί πρώτιστα για το φλέγον θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που τους χειμερινούς μήνες στην πόλη μας λαμβάνει διαστάσεις περιβαλλοντικής κρίσης... Εκτός και αν αυτού του είδους η ρύπανση δεν ''βιάζει'' την φύση, τις αναμνήσεις και την παιδική σας ηλικία.

Υ.Γ.1 Προσωπικά καλούμε εσάς και τους υπολοίπους ευαισθητοποιημένους πολίτες αυτού του τόπου, σε θέματα ρύπανσης να συμμετάσχετε (και να συμβάλλετε μ' αυτόν τον τρόπο) στην πρωτοβουλία της Λ.Φ. ΠΑΟΚ Φλώρινας "ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ" όσον αφορά την απορρύπανση του Λόφου του Αγίου Παντελεήμονα.

Υ.Γ.2 Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάμε δημοσίως σε μεμονωμένο άτομο και καλούμε οποιονδήποτε έχει κάποιο παράπονο ή κάποια πρόταση, να έρθει από τα γραφεία μας να την καταθέσει αυτοπροσώπως.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ»

12 σχόλια:

  1. Περί της ταμπακιέρας (γράψιμο πάνω στον σταυρό) τίποτα δεν βλέπω στην ανακοίνωση...

    Προφανώς γνωρίζετε ποια είναι τα άτομα που το έγραψαν (δεν είναι και χιλιάδες τα μέλη σας)

    Δεν αναζήτησε κανείς ποινικές ευθύνες, απλά λίγη ευαισθησία. Αλλά που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΑΟΚ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ Ή ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΛΕΣΧΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ Η ΛΕΣΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.
    ΟΙ ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
    Υ.Γ.: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AMA GRAFI "PAOK" THA APEFTHINTHOUME STO SILOGO TOU PAOK AN EGRAFE "PASOK-ND-KKE" THA APEFTHINOMASTAN STA ANALOGA KOMATA KAI PAEI LEGONTAS.....EINAI VANDALISMOS POS NA TO KANOUME KAI STI SIGKEKRIMENI PERIPTOSI "FILATHLON" TOU PAOK!!!! AUTO TO PERISTATIKO AFORA OLOUS TOUS FLORINIOTES OPOTE DEN THA MPORESOUME NA PERASOUME OLOI OI FLORINIOTES NA PARAPONETHOUME APO TO D.S TOU SILOGO LYGKISTON FILON PAOK FLORINAS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ...ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗ ΘΕΑ ΕΝΟΣ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΡΙΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ,ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ..ΣΤ.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. An apo olo auta katalaves oti to provlima einai i dynamiki parousia tis en logo lesxis pame paso.To komplex se olo tou to megaleio.

      Διαγραφή
  6. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΕ ΖΙΩΓΑ.... ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΛΥΓΚΗΣΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ...
    ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ:
    1)ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
    2)ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΚΑΜΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
    3)ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
    4)ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
    5)ΔΩΡΕΑ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
    6)ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.


    Υ.Γ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.......
    ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τρίχα τριχιά. Απο το πολύ απλό σχόλιο ενός ανθρώπου για τον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ του λόφο, μέχρι το οτι "η λέσχη δεν υποκαθιστά της αρχές, ...και δεν καταδικάζει γεγονότα που δεν αφορούν τα μέλη της'' (πώς το ξέρετε αυτό δηλ. τα μέλη σας έχουν ωριαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και παρακολουθούνται για την σωστή εκτέλεσή του, ή πώς αλλιώς είστε τόσο βέβαιοι ΟΤΙ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΜΈΛΗ ΣΑΣ!! ) Στον κύριο Ζιώγα λέω τα εξής "Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για κάτι που τόσο απλό και εύκολο για να γίνει κατανοητό κάνετε σας παρακαλώ ένα απο τα δύο. 1. Περάστε απο την Δραγούμη (άμα σηκωθεί ποτέ ο κυρ-Στέφανος θα τους κάνει έξωση απο την οδό) περάστε λοιπόν απο εκεί και κάνετέ τους μια ανάλυση για το θέμα, έστω και άν αυτό σας φάει... ώρες. 2. Αν επιλέξτε το blog μη ξεχάστε να αναφέρετε την ρύπανση, την ηχορύπανση, την τηλεθέρμανση, την ανεργία, την διαιτησία, την ακρίβεια, το πετρέλαιο, την εγκατάληψη, τον δήμο τον περιφερειάρχη.... και στο τέλος με δυό λόγια ΜΟΝΟ πείτε αυτό που σας ΠΟΝΑΕΙ!!! ΚαληΝΥΧΤΑ ΛΥΓΚΙΣΤΕΣ (που μόνο ΛΎΓΚΕΣ δεν είστε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΟΙ ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΟ "ΑΘΩΟ" ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΡΘΩΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΠΡΑΞΗ,ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπεεεεε πρόβατα Φλωρινιώτες έχετε τόση καούρα τη γράφει πάνω στον σταυρό απο το να κοιτάτε το ότι σας <> το μέλλον σας έχετε ίδια τιμή πετρελαίου με την Αθήνα,σας έκοψαν το τρένο σας απομακρύνουν απο την Ελλάδα και εσάς σας καίει το τι γράφει πάνω στον σταυρό...Λες και ο θεός θα σας σώσει από αυτό που σας κάνουν αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι πιστεύουν πως ο θεός θα τους βοηθήσει...Όσο για τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ μπράβο που έκατσε και απάντησε σε έναν <>...Συνεχίστε δυνατά ΠΑΟΚια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ela vre hooligans ton sprei analavete tin euthini ton praksewn sas..kai afiste ta ma kai mou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως έχετε καταλάβει, τους οπαδούς του συγκεκριμένου συλλόγου δεν τους απασχολεί τίποτα άλλο. Το λέει και το σύνθημά τους "ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ".
    Εγώ απορώ τι διαφορετικό περιμένατε από την Λ.Φ. ΠΑΟΚ Φλώρινας "ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ". ΠΑΟΚ είναι και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.