Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Μία ώρα αργότερα αύριο τα σχολεία στο νομό Φλώρινας

Σύμφωνα με αποφάσεις των δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, για αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου το κουδούνι στα σχολεία των τριών δήμων θα χτυπήσει στις 9 το πρωί.
Μάλιστα, στους δήμους Φλώρινας και Πρεσπών τα μαθήματα θα ξεκινούν μία ώρα αργότερα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέχρι δηλαδή και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

13 σχόλια:

  1. Θέλω να μάθω ποιά είναι η διαφορά από 8:10 που χτυπούσε το κουδούνι στα σχολεία με τις 9:00 που έγινε μετά την απόφαση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουν ζεσταθεί οι αίθουσες περισσότερο τι άλλα θα ήθελες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα... Αλλα η θερμοκρασια μεσα στο σχολειο ηταν πολυ χαμηλη με αποτελεσμα ολοι οι μαθητες και οι καθηγητες βεβαιως να κρυωνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exo ena megalo parapono mesa stis e8ouses tou protou gimnasiou simera epikratouse pagetos oloi me ta mpoufan kaname ma8ima den ginete na ksepagiazoume epeidi o dimarxos einai anes8itos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω το ωράριο αυτό να τηρηθεί μέχρι να ανέβει η θερμοκρασία σε φυσιολογικές τιμές..και επιτέλους να συνειδητοποιήσουν οι τοπικές αρχές ότι το κατάντημα των δρόμων της πόλης αποτελεί ευθύνη τους..Μα τι περιμένετε υπεύθυνοι της ανευθυνότητας, ώστε να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να καθαρίσετε την πόλη από το πάγο;Νομίζω πως έχω απαντήσει στο ερώτημά μου!!Οι πιο ανεύθυνοι υπεύθυνοι τοποθετημένοι σε θέσεις ευθύνης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. + meta sou lene"psifiste me..." anoikste ta sholeia na pagwsoun ta paidia mas..anaisthitoi anthrwpoi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν θέλω να ανοίξουν τα σχολεία γιατί δεν έχει θέρμανση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ... ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pe ante fiakste idiotika sxolia mpas kai apoktisoun paidia ta touvla pou pane kai panepistimio mpas kai katalaboun kapoioi ti aksia exei to euro pou dinoume gia dorean paidia

    etsi kai allios touvla mpenoun alites vgenoun

    ai s@@@r pia
    k@@@kommounistes tou pame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πως να παμε στο σχολειο απο τη στιγμη που τα πεζοδρομια ειναι γεματα χιονι και παγο?περπαταμε στο δρομο και οι οδηγοι δεν μας προσεχουν..αν ειναι δυνατον..πρεπει να γινει ενα ατυχημα και μετα να τα κλεισετε τα σχολεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.