Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

«Ευχαριστήριο» από το σωματείο «Γαία» προς Λιάνη και Βοσκόπουλο

Το Σωματείο μας στέλνει… θερμές ευχαριστίες στους κυρίους Λιάνη και Βοσκόπουλο για την «προσφορά» τους στον αγώνα μας.
Σήμερα σε ζωντανή σύνδεση, σε εκπομπή του MEGA ο κ. Λιάνης παρά τις υποσχέσεις του ότι θα μιλήσει για τα προβλήματα και τον αγώνα μας αρκέστηκε σε απλή αναφορά.
Ο δε Δήμαρχος κ. Βοσκόπουλος δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί!!!
Συμμεριζόμαστε τα προβλήματα των συντοπιτών μας και κατανοούμε την ακόμη δυσκολότερη θέση στην οποία βρίσκονται τον τελευταίο καιρό λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας.
Απαιτούμε από τους τοπικούς «άρχοντες» να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ στον αγώνα μας. Απλές αναφορές για εντυπωσιασμό δεν μας αρκούν.

Ο πρόεδρος
Καρυπίδης Νικόλαος

5 σχόλια:

  1. Τι θέλεις ρε Καρυπίδη? Ειδικές αναφορές? Επαίνους? Βραβεία? Γιατί? Επειδή παίζεις πάλι τα παιχνιδάκια σου? Τα παιχνιδάκια των εντολέων σου? Εσύ και οι υπόλοιποι του Δ.Σ. του "σωματείου" σας? Βρε, άντε και .....όλοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΝΩΝΗΜΕ???
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΟΥ??ΑΝ
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.
    Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ21 Ιανουαρίου 2012 στις 9:30 μ.μ.

    Κύριε Καρυπίδη δέν σας γνωρίζω προσωπικά αλλα θέλω να σας στείλω ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...είστε ΗΡΩΕΣ! γιατί αναδείξατε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΑΥΤΟ που όλοι μα όλοι απο τον πρώτο μέχρι το τέλευταίο (μέχρι και εκείνοι οι οσφυοκαμπτες συνδικαλιστές της απαξίας που τους διορίζουν οι ΒΑΛΤΟΙ )Σας παρακολουθησα στο ρεπορταζ του Θανάση Γεωργούλα στο Φλάς. Δέν μας ταλαιπωρήσατε εμάς του πολίτες. ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΕΝΣ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΑΣ ενοχλήσατε για το ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Ο ΑΗΣ όταν εσάς σας θυμούντε μόνο όταν έρθουν οι εκλογές. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ..ο σύλλογος σας διαθέτει εκείνα που δέν διαθέτουν πολλοί πάρα πολλοί "των προσχημάτων σύλλογοι της σφραγίδας"

    Η αλήθεια είναι πικρή και εμείς θέλουμε αλήθεια για την ακριβοπληρώνουμε κάθε τρίς και λίογο στα ραβασάκια της ΔΕΗ και τα κάρβουνα που καίει ο ΑΗΣ στην Μελίτη.

    εσείς αποδείξατε ότι είστε εντος τόπου και εντος προβλήματος ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι και εκτός τόπου και εκτός χρόνου της ΄γενικής προδοσίας που συντελείται στην Φλώρινα τα ορυχεία και εσείς που είστε απλήρωττοι επι μήνες. .

    Απο χορτασμένους μήν περιμένετε ανταπόκριση ή συγχαρητήρια. Αυτοί θα σας τα πούνε πρίν τις εκλογές Τώρα θα δεχθήτε τα βέλη όλων αυτών που καλύπτουν τό εισαγώμενο κάρβουνο επι μήνες κάτω απ το χαλί για το ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 06:52 AM, το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι ένα από τα γίδια του Βοσκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. esi den prepi naexis apopsi giati sigoura ise tsiraki kanenos apota lamogia tis florinas giafto den 8apai otopoma giati iparxon lomogia san kesena pou ine kaxipopti anonime makari na itan ali 10 karipidides kai den 8a imastan safta taxalia moulou 76

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.