Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Στις 9 θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία στο δήμο Φλώρινας

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο το δήμο θα ανοίξουν στις 9 π.μ., λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

50 σχόλια:

  1. aurio stis 8 i wra 8a exei -6 den tous kovei re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος οι διακοπες
    Μας ζαλισανε το κεφάλι στο σπίτι ας πάνε επιτελους σχολείο να ησυχάσουμε οι γονεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά η διαφορά να χτυπήσει το κουδούνι στις 9:00πμ στα σχολεία λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών από τις 8:10πμ που θα ανοίγαν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. an shmera to vrady xionisei aurio tha exoume sxoleio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pali xionizei kurie dimarxe mipws zeite se allon planiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι δεν τα κλεινετε τελειως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oti nanai eiste.....me 0 vathmous ta klinate kai aurio leei -7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thermh eklhsh apo tous ma9htes ths triths lukeiou na kleisoun ta sxoleia. Exoume diavasma, den prolavainoume!!!!! Kai ektos autou, to prwi 9a exei meion. kai ante emeis na pame, alla ta paidakia ths prwtova9mias..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala re dimarxe arxizei na xionizei 8elete teleios na mas arostisete ti 8:10 ti 9:00 pali psofokrioi 8a exei an exei kai kana -7 8a do posoi 8a trakaroun giati mprosta apo ta gimnasia ginete xamos ma8ites pairnane amaksia trexoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΑΥΡΙΟΑΠΟ ΤΙΣ 8:30 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9:00 ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιατι δεν τα κλεινετε τα σχολεια??
    εξω εχει παγωνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα μυαλα μας πονανε δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν πατε καλα.. ολοι για δεσιμο ειστε...κα9ε μερα κλεινομαστε στο σπιτι και μας λετε τωρα να παμε ΣΧΟΛΕΙΟ? πατε καλαα? ειναι ολοι εξοργισμενοι...δεν ειναι συνθηκες αυτες για σχολειο. σκεφτειτε λιγο και τους μαθητες ειτε ειναι πρωτοβαθμιας ειτε δευτεροβαθμιας ειτε τριτιβαθμια εκπαιδευσης . παλι αναγκες εχουν και κρυωνουν.. θερμη παρακληση να το σκεφτειτε ξανα και να ξανααποφασισετε και γενικα ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΛΟΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΞΩ ΕΧΕΙ -3 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ -8 ..
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 39 ΠΥΡΕΤΟ ΜΕ ΑΝΤΥΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΑΣΤΕ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ela paidia hremiste....simasia exei pou sta grafeia tous psinontai!!! udronoun oi anthrwpoi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ti lete re 9 h wra kleista pali prepei na einai pali tha xionisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΙ ΣΤΙΣ 9 ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με τα παραπάνω σχόλια διαπιστώνεις κανείς πόσο έχουν ζαβλακώσει την νεολαία μας... κάνει κρύο λένε για να πάνε μαθητές και καθηγητές λυκείου στο σχολείο, αλλά λέω εγώ για να πάνε να κάνουν ιδιαίτερα με τους ΙΔΙΟΥΣ καθηγητές μια χαρά είναι ο καιρός!!! Δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν???? σε 5 μήνες είναι οι εξετάσεις!!! Μετά σου λένε οικονομική κρίση και να σου τα 50 ευρώ την ώρα σε ιδιαίτερα με καθηγητές του δημοσίου... καθηγητές «ανίκανους» να κάνουν μάθημα στο δημόσιο σχολείο αλλά που οι γονείς βάζουν μέσον για να κάνουν τα παιδιά τους στο σπίτι.

    Και ρωτώ... ποιες οι προτεραιότητες που έχει η νεολαία μας? Θα χάσουν τα καλύτερα τους χρόνια σε ένα μύθο… αποστηθίζοντας και μνημονεύοντας γνώση από λίγα γνωστικά αντικείμενα για να μπουν στο πανεπιστήμιο και μετά τι? Θα πάρουν ένα πτυχίο και θα διεκδικούν δουλειά στο δημόσιο? Ευτυχώς ήρθε η κρίση και γκρέμισε και αυτό το παραμύθι!!! Η πολύπλευρη γνώση είναι ένα αγαθό που σας στερούν… σας καλουπώνουν και σας σφυρηλατούν στα μέτρα τους… ποιοι? Το σύστημα που διατηρούν αυτοί που θεωρείτε σε αυτή την ηλικία «μέντορες»… οι καθηγητές σας!!! Γιατί? Για να μην χάσουν το 50ευρω… και εάν δεν είναι έτσι όπως τα γράφω τότε γιατί δεν σας κάνουν μάθημα τζάμπα στα σπίτια σας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αν είχατε και λίγο μυαλό δεν θα ήτανε η Φλώρινα σε αυτά τα χάλια!!!! Τα σχολεία σας λείπανε να ανοίξετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ....ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΧΟΛΕΙΟ.....ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙΙΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. oti na nai..poia h diafora an anoi3oun 9???kalutera kleiste ta teleiws/,....eleos..!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. συμφωνω με το σχολιο που λεει: δεν πατε καλα.. ολοι για δεσιμο ειστε...κα9ε μερα κλεινομαστε στο σπιτι και μας λετε τωρα να παμε ΣΧΟΛΕΙΟ? πατε καλαα? ειναι ολοι εξοργισμενοι...δεν ειναι συνθηκες αυτες για σχολειο. σκεφτειτε λιγο και τους μαθητες ειτε ειναι πρωτοβαθμιας ειτε δευτεροβαθμιας ειτε τριτιβαθμια εκπαιδευσης . παλι αναγκες εχουν και κρυωνουν.. θερμη παρακληση να το σκεφτειτε ξανα και να ξανααποφασισετε και γενικα ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΛΟΓΙΚΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η/Ο ΜΟΝΗ/ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. sovareutite ligo kliste ta sxolia xionizi kai exei tsouxtero kruo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 8:06 μ.μ. :

    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. να πατε να χεσ@@@ε ολοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. KLISTE TA SXOLIA PAGETO 8A EXI TO PROI RE POU ZITE -10 8A FTASI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν ντρεπεστε λεω εγω περσι με 2 δαχτυλα χιονι δν ειχαμε σχολειο 4 μερεσ και τωρα με μισο μετρο θα παμε.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κανί πολύ κρύο να μην πάνε τα παιδιά σχόλιο θα αρρωστήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δεν πατε καλα ολοι σας ρε....εξω χιονιζει πειτε απο τωρα να ξερουμε να μην ξηπνησουμε το πρωι..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. NA FEROME TIS KOYBERTES H KSYLA APO TO SPITI...MAGES ETOIMASTE TA PAGOPEDILA..ANTE RE KLEISTE TA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ti na sas pw re????? me toso kruo 8a exoume sxoleio re?????? kleista ta sxoleia re......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. AΠΕΡΙΨΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ DANCING ON ICE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΤΙΝΑΖ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. -9 8A EXEI RE PLAKA MAS KANETE ANTE KLEISTE TA...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΜΠΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗΣ.ΜΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ.
    ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ-ΜΥΡΙΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΛΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ. ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΟΜΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ντρέπομαι πραγματικά... Νιώθω ότι τελικά στη Φλώρινα δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάμε μπροστά! Όταν οι ίδιοι οι εκλεγμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν τα προβλήματα στη Φλώρινα και στα χωριά της και συμπεριφέρονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα, περιμένουμε μετά να μας καταλάβουν και να συγκινηθούν αυτοί που ζούν στην κάτω Ελλάδα και μπορούμε μετά να απαιτήσουμε πράγματα; Για ποιά επιδόματα μιλάμε, ποιά προσοχή απαιτούμε να μας δώσουν απο την Αθήνα και τις άλλες περιοχές όταν εμείς οι ίδιοι συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε άνετοι; Έχουμε κλειστεί στον εαυτό μας και προσποιούμαστε και τους προοδευτικούς... Κύριε δήμαρχε, όλες αυτές τις μέρες δεν είδα ούτε ένα ρεπορτάζ από μεγάλα κανάλια για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στη Φλώρινα(πλήν ελαχίστων) λες και δεν υπάρχουμε καν στο χάρτη. Θέλετε να προσποιηθουμε ότι όλα πάνε καλά και να κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας; Για ποιές διεκδικήσεις τελικά μιλάμε όταν εμείς οι ίδιοι δεν προσέχουμε τους εαυτούς μας; Πως λοιπόν περιμένουμε να μας προσέξουν και οι άλλοι; Θυμάμαι όταν ήμουν μαθητής, υπήρχαν αντίστοιχες, πολλές φορές αποφάσεις, και τα λεοφωρεία δεν μπορούσαν καν να φτάσουν στα σχολεία, και όταν έφταναν, μαθητές έπεφταν στους πάγους, θέρμανση δεν υπήρχε και φυσικά στις 9 η ώρα δεν ανέβαινε η θερμοκρασία με τρόπο μαγικό.... Γιατι μη μου πείτε πως περιμένετε στις 9 να έρθει καύσωνας. Και την ίδια εποχή στην Αθήνα, με καταστάσεις σαφώς καλύτερες τα σχολεία παρέμεναν κλειστά..Και η δικαιολογία ορισμένων καθηγητών και υπευθύνων της Φλώρινας: "Μην γκρινιάζετε, στη Φλώρινα είμαστε συνηθισμένοι στο κρύο, στην Αθήνα όχι". Ε λοιπόν, δεν είναι έτσι. Γιατί το κρύο είναι διαφορετικό και σίγουρα έχουμε συνηθίσει, αλλά τα κεφάλια είτε ανήκουν στους Φλωρινιώτες είτε σε Αθηναίους ανοίγουν το ίδιο εύκολα σε περίπτωσα τραυματισμού.. Το σώμα μπορεί να τραυματιστεί είτε είσαι Φλωρινιώτης είτε διαφορετικής καταγωγής... Δε μας έχει κάνει το χιονι ατσάλινους....Αλλά ίσως τελικά η ευθύνη βαραίνει όλους, εκλεγμένους και μή, γονείς και μαθητές που ανέχονται τέτοιες καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο κος δήμαρχος να ανακαλέσει την απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων..Ας κοιτάξει λιγάκι έξω από το σπίτι του!!Αλλά τι λέω!!Έξω από το σπίτι του δε νομίζω πως έχει ένα μέτρο πάγους όπως σε όλα τα υπόλοιπα στενά της Φλώρινας!!Κε δήμαρχε, έχετε σκεφθεί καθόλου τη αποδοκιμασία του κόσμου αν συμβεί έστω και ένα περιστατικό ατυχήματος μαθητού;;;Γνωρίζετε ότι φέρετε ευθύνη;;Ή το ξεχάσατε κ αυτό όπως και το καθάρισμα των μικρών δρόμων, στους οποίους όλοι μας καλούμαστε να περπατήσουμε;Η κατάσταση των δρόμων είναι οικτρή και το βάρος της δικής ευθύνης μεγάλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ .. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ. ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ , ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Oι αυλές των σχολείων είναι σε άθλια κατάσταση.Επίσης μετά από 20 μέρες κλειστά έχει μπει κάποιος να ανοίξει τα καλοριφέρ ή θα ξυλιάσουν παιδιά και δάσκαλοι αύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. emis kala 8a pme sxolio rotate an exoun ta sxolia petreleo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. stous dromous kserete na girizete gia sxolio krionete ae sovareftite!kanonika aurio kai me apousies!mono ama riksi 5 metra xioni tha klisoun.telos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. oxi re giati na einai anoixta aurio grafw...dhmarxe kleise ta sxoleia please...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 10:45 prepei na eisai megalo touvlo gia namin thes sxoleio.tha pas kai xoro tha xoepsis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ...ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ.ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ektos apo ola tya proanaferomena provlimata ton ma8htown metakiuniseis kai loipa einai teleutea mera tis evdomadas kai aurio arxizei h 48aori apergia ths elme kai olme dld ntaksh apla na mas taleporoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.