Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ειδικό Βραβείο για την Περιφέρεια Δυτική Μακεδονίας στη «Philoxenia»

Το Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή απένειμε στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO Πάρις Μαυρίδης, για την υποστήριξη και την οργανωμένη παρουσία της Περιφέρειας, στην 27η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2011 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2011.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τουριστικούς πράκτορες της Ελλάδος, αλλά και Βαλκανικών και Ευρωπαϊκών χωρών οι οποίοι εξέφρασαν στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Αθανάσιο Κοσματόπουλο, τη διάθεσή τους να συνεργαστούν με την Περιφέρεια για την τουριστική ανάδειξη της περιοχής.
Μεγάλη επίσης επιτυχία σημείωσε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου η μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης, ενώ την Κυριακή 20 Νοεμβρίου οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας εδέσματα από μανιτάρια Γρεβενών με μανιταρόπιτες και μανιτάρια σχάρας.
Κατά τη διάρκεια της Philoxenia το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γεώργιος Νικητιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.