Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στη Φλώρινα

Εκδήλωση με θέμα: «Ευρώ ή εθνικό νόμισμα; (οικονομική κατάσταση, Ε.Ε., προοπτικές)» και ομιλητή τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη, συνδιοργανώνουν η ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας (νέο πάρκο).
Θα ακολουθήσει διάλογος.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

2 σχόλια:

  1. Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 ατον ίδιο χώρο, οι δύο πρώτοι φορείς είχαν συνδιοργανώσει παρόμοια εκδήλωση με θέμα: «ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;» (ΣΕΙΣΜΟΙ – ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ – ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ – …)και
    ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
    • ΤΣΑΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Καθηγητής Σεισμολογίας Α.Π.Θ.
    • ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Αναπληρωτής καθηγητής στον Τομέα Φυσικής και Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων. Ακολούθησε συζήτηση. Στην εκδήλωση εκείνη δεν είχαν τιμήσει τους προσκεκλημένους ομιλητές με την παρουσία τους ούτε τα Διοικητικά Συμβούλια των συνδιοργανωτών. Περιμένουμε να δούμε αν το ίδιο ατόπημα θα επαναληφθεί. Επί πλέον, καθήκον των διοργανωτών είναι η προβολή της εκδήλωσης ώστε να ανταποκριθεί η τοπική κοινωνία στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καθήκον των διοργανωτών είναι επίσης να έχει θερμανση η αίθουσα για να μην παγωσουμε πάλι αλλά να μην γίνουμε και ρεζίλι στον προσκεκλημένο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.