Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Σ. Σαπαλίδης: «Δεν υπάρχουν βόρειοι και νότιοι στις εκλογές του ΕΒΕ»

«Ο νομός είναι ενιαίος και το Αμύνταιο είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Το γιατί κατατέθηκε ένα ψηφοδέλτιο από τη Φλώρινα και ένα από το Αμύνταιο είναι ερώτημα στο οποίο πρέπει να απαντήσει ο συνυποψήφιος μου ο Βασίλης Μπούτσης». Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας και επικεφαλής της «Επιμελητηριακής Συνεργασίας», Σάββας Σαπαλίδης, απάντησε σε ερώτηση για το αν σε αυτές τις εκλογές υπάρχουν βόρειοι και νότιοι.
Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο κ. Σαπαλίδης τόνισε επίσης πως «το Αμύνταιο θα έχει και λόγο και ρόλο γιατί το δικαιούται και πρέπει επιτέλους οι δύο περιοχές να προσεγγίσουμε η μία την άλλη, γιατί έχουμε κοινά προβλήματα».
Σε άλλο σημείο υπογράμμισε πως ο ίδιος, αλλά και τα μέλη του συνδυασμού του που και σήμερα είναι μέλη του ΕΒΕ τάχθηκαν υπέρ της κάλπης στο Αμύνταιο, ενώ ξεκαθάρισε πως «η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μαζί. Εμείς δεν παίζουμε κανένα εκλογικό παιχνίδι και είμαστε αυτοί που επιθυμούσαμε να υπάρχει ένα κοινό ψηφοδέλτιο. Γι’ αυτό άλλωστε ήρθα σε επαφή πέντε φορές με τους συναδέλφους του Αμυνταίου, οι οποίοι όμως ήταν κάθετα αντίθετοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.