Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Σύλληψη αλλοδαπού και κατάσχεση 6 κιλών και 272 γραμμαρίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, 24χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη ο προαναφερόμενος σε περιοχή της Λάρισας, ενώ κατείχε τέσσερα (4) δέματα κάνναβης συνολικού βάρους έξι (6) κιλών και διακοσίων εβδομήντα δύο (272) γραμμαρίων, με σκοπό να τα πουλήσει. Κατά τη διαδικασία της σύλληψης, ο 24χρονος αντιστάθηκε χρησιμοποιώντας βία και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει.
Συνολικά κατασχέθηκαν: κάνναβη συνολικού βάρους 6 κιλών και 272 γραμμαρίων, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και πενήντα (50) ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα, από τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας έχουν κατασχεθεί συνολικά πάνω από 140 κιλά κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.