Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Εργατικό Κέντρο Φλώρινας: «Με τις συλλήψεις δεν ασκείται πολιτική»

Η συνδικαλιστή ελευθερία είναι δικαίωμα του ελληνικού λαού και αυτή εκφράζεται μέσα από τα σωματεία και τις οργανώσεις με νόμο που ψήφισε η βουλή των Ελλήνων. Θεωρούμε απαράδεκτη τη σύλληψη του προέδρου και των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Με τις συλλήψεις δεν ασκείται πολιτική. Η κατασταλτική αντιμετώπιση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είναι απαράδεκτη. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου οι φόροι και τα μέτρα που επιβάλλονται από τη σημερινή κυβέρνηση πλήττουν όλη την κοινωνία αλλά κυρίως τις ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες της χώρας μας.
Είναι αυτονόητο από την εφαρμογή των αντικοινωνικών και αντεργατικών μέτρων να υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις από τις οργανώσεις οι οποίες θέλουν να προστατέψουν τους εργαζόμενους, την επιχείρηση που εργάζονται αλλά και τους οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας οι οποίοι αδυνατούν να καταβάλουν τα απανωτά χαράτσια της κυβερνητικής πολιτικής.
Η κυβέρνηση θα πρέπει να αναθεώρηση την εφαρμογή αυτών των πολιτικών, να αφήσει ελεύθερους τους συλληφθέντες γιατί η κοινωνία και οι ανοχές της έχουν φτάσει στα όρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.