Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Φλωρινιώτες αθλητές στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο

Αρκετοί ήταν οι Φλωρινιώτες αθλητές που συμμετείχαν στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, υπό πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με βροχή και πολύ κρύο, την περασμένη Κυριακή 13 Νοεμβρίου.
Τον καλύτερο χρόνο πέτυχε ο αθλητής του Α.Ο. Φλώρινας Χρήστος Τίτας (φωτ.), ο οποίος όμως βρέθηκε έξω από τα σχέδιά του, αφού δεν κατάφερε να κατέβει κάτω από τον επιθυμητό στόχο των 2:50 min αλλά ούτε και να μείνει κοντά στην περσινή του επίδοση 2:59 min. Δεν έκανε το απαιτούμενο ζέσταμα που όφειλε, λόγω ιδιαίτερα χαμηλής θερμοκρασίας, και παρουσίασε στο 3ο χλμ κράμπα και σοβαρή θλάση στον δεξί προσαγωγό με αποτέλεσμα να συνεχίζει ουσιαστικά με ένα πόδι και διανύοντας τα υπόλοιπα 39 χλμ με ψυχή, με μόνο στόχο πλέον τον τερματισμό. Ο χρόνος που έκανε τελικά, αν αναλογιστούμε το πρόβλημα ήταν καλός, και επιθυμητός για πολλούς άλλους αθλητές .
Αναλυτικά, οι Φλωρινιώτες αθλητές που συμμετείχαν έκαναν τους παρακάτω χρόνους:
1. Τίτας Χρήστος 3:13:37
2. Ιωαννόπουλος Ιωάννης 3:23:02
3. Τσούκας Ευάγγελος 4:07:13
4. Ζωγράφος Νίκος 4:13:11
5. Ναλπαντίδου Φωτεινή 4:13:11
6. Παπακοσμά Βηθλεέμ 4:30:08
Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο BOUBKER ABDELKERIM με χρόνο 2:11:40.Στην εκκίνηση βρέθηκαν 8500 αθλητές από όλο τον κόσμο με πολύ ενθουσιασμό και αγάπη για αυτό το αγώνισμα.
Το Δ.Σ του Α.Ο. Φλώρινας συγχαίρει όλους τους Φλωρινιώτες αθλητές για την συμμετοχή τους και ζητά συγνώμη αν διέφυγε κάποιο άλλο όνομα Φλωρινιώτη αθλητή που πήρε μέρος και δεν αναφέρεται.

6 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ-ΕΣ ΑΛΛΟΥΣ-ΕΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ-ΙΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΙΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ!ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΥΣ-ΙΣ ΑΔΙΚΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,
    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ...!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ...
    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΜΟΥΛΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ...
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Μούλελη...
    ασφαλώς και ζητάμε συγνώμη για την παράλειψη, καθώς τίποτα δεν έγινε από πρόθεση. Καλό θα είναι όμως και εσείς να ζητήσετε μία συγνώμη για την επιθετικότητα, το ύφος και τους χαρακτηρισμούς σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποντικέ,
    είναι απόλυτως φυσιολογικό οι απαιτήσεις, έστω και ενός απλού αναγνώστη, να είναι αυξημένες όσον αφορά στην ποιότητα, το περιεχόμενο αλλά και το φιλτράρισμα των δημοσιεύσεων του πολυγραφότερου και εγκυρότερου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης...
    Ειδικότερα όταν πρόκειται για θέματα που άπτονται του επαγγελματικού ενδιαφέροντός μας, παρακαλώ επιτρέψτε μας μία ευαισθησία...
    Συνεισφέροντας στην συζήτηση θα ήθελα να επισημάνω ότι η αθλητική ενασχόληση, πολλώ δε η αθλητική διάκριση, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς όχι μόνο του αθλητή, αλλά αρκετών αφανών ανθρώπων που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.
    Όταν ένα μέσο ενημέρωσης, έγκυρο και ενδιαφέρον κατά τα άλλα, στερεί έστω και από αμέλεια την προβολή και επιβράβευση της προσπάθειας αυτής, στην ουσία μειοδοτεί στην προβολή και ανάπτυξη του πολύπαθου αθλητισμού του Νομού μας.
    Λαμβάνουμε τον λόγο σας ως δεδομένο και σας ανταποδίδουμε την συγνώμη αναμένοντας να αποκαταστήσετε με την δημοσίευση της συμπληρωματικής ανακοίνωσης.
    Σας ευχαριστώ για την φιλοξένία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ρε μεγαλε δε χυθηκε και το γαλα! Καμια φορα δε φταινε αυτα που λεμε αλλα ο τροπος που τα λεμε. Πισω απο τα περισπουδαστα σου λογια βγαζεις τον κομπλεξισμο σου. Μπραβο σε ολους που τρεξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον ανώνυμο των 11:46
    Είναι πασιφανές ότι και εσύ κρύβεις την Δειλία σου πίσω από την Ανωνυμία...
    Διάβασα το σχόλιό σου αρκετές φορές και δεν βγάζω νόημα...καθένας εκφράζεται γραπτώς με τον τρόπο και τις δυνατότητες που έχει...οι δικές σου φίλε μου είναι εμφανώς περιορισμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.