Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προβλήματα στη λειτουργία σχολικών μονάδων από την έλλειψη πετρελαίου

Αισθητή έγινε και σήμερα η έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης σε σχολικές μονάδες της Φλώρινας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά εξαιτίας και των χαμηλών θερμοκρασιών.
Ειδικά σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, δεν έλειψαν τα περιστατικά όπου οι γονείς έπαιρναν πίσω τα παιδιά τους μετά από προτροπές των νηπιαγωγών, ενώ άγνωστο είναι το τι θα συμβεί αύριο.
Εν τω μεταξύ, οι απεργίες των τελωνειακών δημιουργούν προβλήματα στην τροφοδοσία των πρατηρίων της Φλώρινας και κατ’ επέκταση αδυναμία εξυπηρέτησης των καταναλωτών με πετρέλαιο θέρμανσης.
Και όλα αυτά, ενώ το θερμόμετρο κάνει βουτιά υπό το μηδέν και το κρύο είναι τσουχτερό.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΑ ... ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΥΨΗ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΛΑΤΣΟ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ...ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ...ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ...ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα έγινε η τροφοδοσία με πετρέλαιο των παιδικών σταθμών της Φλώρινας με πετρέλαιο, οπότε αύριο θα έχουν θέρμανση οι παιδικοί σταθμοί κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.