Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Στην Πρέσπα το 5ο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής και Βορείου Ελλάδας

Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ο δήμος Πρεσπών και ο Αθλητικός Σύλλογος Φλώρινας «Παγκράτιον» διοργανώνουν την διεξαγωγή του 5ου Κυπέλλου Καράτε της Ένωσης Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος. Οι αγώνες καράτε θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Πατουλίδειο» του δήμου Πρεσπών.
Η τελετή έναρξης θα λάβει χώρα το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 10.00 π.μ. στο «Πατουλίδειο» Αθλητικό Κέντρο του δήμου Πρεσπών.
Ο δήμος Πρεσπών προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλητισμού, να παρακολουθήσουν τους αγώνες καράτε στις κατηγορίες Παίδων, Ανδρών και Γυναικών από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 10.00 π.μ. και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από τις 10.00 π.μ.
Περισσότεροι από 400 αθλητές θα λάβουν μέρος στο 5ο Κύπελλο Καράτε, οι οποίοι προέρχονται από την Κεντρική και την Βόρεια Ελλάδα. Οι αγώνες καράτε της Ένωσης, που για πρώτη φορά διεξάγονται στην περιοχή των Πρεσπών θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν μια περιοχή μείζονος οικολογικής, ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.