Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε το 8ο σχολικό πρωτάθλημα σκακιού Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στους χώρους του 1ου δημοτικού σχολείου, το 8ο σχολικό πρωτάθλημα σκακιού. 127 μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ρεκόρ συμμετοχών, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εκπροσωπώντας τα σχολεία τους.
Με ανακοίνωσή της η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ευχαριστεί «το Δ/ντή της Π.Ε κο Νώτα Παναγιώτη για την παρουσία του, το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το σχολικό σκάκι καθώς επίσης και για τα επαινετικά του λόγια για το σκακιστικό τμήμα της Λέσχης Πολιτισμού, τον προϊστάμενο Εκπ/κών Θεμάτων κο Τσούλη Θωμά, τον Προϊστάμενο του ΚΠΕ Μελίτης κο Νάνη Νικόλαο και το Δ/ντή του 1ου Πειραματικού κο Λυγούρα Γεώργιο για την παρουσία τους και την ηθική τους συμπαράσταση.
Ευχαριστούμε επίσης, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο Αριστείδου Άρη που επισκέφθηκε το χώρο των αγώνων, το Βουλευτή της ΝΔ κο Κωνσταντινίδη Ευστάθιο για τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες για την πορεία της εξέλιξης των αγώνων καθώς και το Δ/ντή του 1ου Δημοτικού κο Μάντζο Γεώργιο, για την πολύπλευρη βοήθεια που μας παρείχε».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.