Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μαζική η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στη Φλώρινα

Σε μία από τις μαζικότερες κινητοποιήσεις εξελίχτηκε η σημερινή στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, όπου εκπρόσωποι πολλών σωματείων και συλλόγων έδωσαν το παρόν, διαδηλώνοντας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, δάσκαλοι, καθηγητές, φοιτητές, αστυνομικοί, δικηγόροι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, νοσοκομειακοί γιατροί, εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, εμποροβιοτέχνες, καταστηματάρχες κ.ά. συγκεντρώθηκαν αρχικά την πλατεία Γ. Μόδη, όπου και υπήρξαν χαιρετισμοί εκπροσώπων τους.
Ακολούθησε πορεία μέσα από τη λαϊκή αγορά και τους κεντρικούς δρόμους, η οποία και κατέληξε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Εκεί, συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Ηλιάδη, στον οποίο και επέδωσαν σχετικό ψήφισμα.



2 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.... ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ..... ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?????? ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ???????? ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΡΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ 1500 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ!!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΨΗΦΗΖΕΙ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΡΗ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Καραντζίδης πρότεινε να πάρουν μέρος σαν Δ. Συμβούλιο στις κινητοποιήσεις αλλά και οι τρεις άλλες παρατάξεις αρνήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.