Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση εργασίας με τους αγρότες, κτηνοτρόφους και παραγωγούς από το δήμο Φλώρινας

Στο πλαίσιο της εκπόνησης του επιχειρησιακού σχεδίου «Καλάθι Προϊόντων Δυτικής Μακεδονίας» ενός σχεδίου που έχει σαν στόχο την προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων, ο δήμος Φλώρινας πραγματοποιεί αύριο σήμερα Πέμπτη στις 11:00 το πρωί, ανοικτή συνάντηση εργασίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, στο π. Δημαρχείο Περάσματος, με συμμετοχή αγροτών, κτηνοτρόφων, ομάδων παραγωγών και στελεχών υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας, παρουσία εκπροσώπου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωσή των συμμετεχόντων, η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων για τους στόχους και τα προσδοκώμενα οφέλη από την υλοποίηση του «καλαθιού των προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας».

3 σχόλια:

  1. Πες μου πως θα είναι και ο Μπέλτσος στο πάνελ. Ο οποίος Μπέλτσος, στην συνάντηση που έγινε στη Περιφέρεια με το ίδιο θέμα, όταν άνοιξε το στόμα του, το μόνο που είπε ήταν να καλωσορίσει τον Χαρούμενο και να συγχαρεί. Πες μου πως θα είναι και ο Άρης. Ο οποίος Άρης, ή που δεν θα μιλάει ή που θα λέει αερολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αγροτες, ως αμεσα ενδιαφερόμενοι, γιατι δεν ενημερώθηκαν? ποιοι συμμετειχαν τελικα? σιγουρα οχι οι πραγματικοι αγροτες! αυτοι τρεχουν να προλαβουν τις δουλειες τους... οι αλλοι ομως οι αγροτες των επιδοτήσεων σιγουρα θα ηταν εκει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma agapite file aytos einai o skopos toys.to parakratos synexizh aptoito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.