Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Απεργιακές συγκεντρώσεις σήμερα στη Φλώρινα

Κινητοποιήσεις έχουν προγραμματίσει για σήμερα Τετάρτη συνδικαλιστοί φορείς και σύλλογοι της Φλώρινας, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στη μεγάλη πανελλαδική απεργία. Οι κεντρικές συγκεντρώσεις θα είναι δύο και θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Στην πρώτη θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων το Εργατικό Κέντρο, η Ομοσπονδία Εμποροβιοτεχνών, οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σωματεία εργαζομένων στη ΔΕΗ, το σωματείο εμπορικών και ιδιωτικών υπαλλήλων κ.ά., ενώ τα εμπορικά καταστήματα και τα πρατήρια υγρών καυσίμων αναμένεται να είναι κλειστά (άγνωστο ωστόσο το πόσα).
Η δεύτερη συγκέντρωση διοργανώνεται από το ΠΑΜΕ και θα συμμετέχει επίσης και ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως οι εκπαιδευτικοί των δύο βαθμίδων έχουν προγραμματίσει, αμέσως μετά τη συγκέντρωση, πορεία και συμβολική κατάληψη των διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως αύριο Πέμπτη διοργανώνουν συλλαλητήριο, στις 13.30, οι φοιτητές του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.