Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Εξορμήσεις από τη φωτογραφική ομάδα «Ροές»

Πολυπληθέστερη από κάθε άλλη φορά η φωτογραφική ομάδα «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας συνεχίζει τις εξορμήσεις της στη φύση αποτυπώνοντας τοπία και πρόσωπα της Φλώρινας.
Ο Σακουλέβας βρέθηκε αυτή τη φορά στο επίκεντρο των μελών της ομάδας που, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πήραν τις μηχανές τους και φωτογράφισαν κάθε σημείο του ποταμού.
Οι εξορμήσεις της ομάδας είναι πολύ συχνές και το αποτέλεσμα πάντα εντυπωσιακό. Άλλωστε, οι «Ροές» είναι η μοναδική συγκροτημένη φωτογραφική ομάδα που δραστηριοποιείται στο νομό, με στόχο την ανάπτυξη και διάδοση της φωτογραφίας, μέσω της διοργάνωσης δράσεων και εκδηλώσεων, καθώς και την φωτογραφική εκπαίδευση και καλλιέργεια των μελών.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της θεσμοθετήθηκε ο ετήσιος «Φωτογραφικός Χειμώνας» και ο «Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας», ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πλήθος άλλων εκθέσεων.
Υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Κώστας Παπαϊωάννου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.