Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για το «Παγκράτιον»

Μεγάλη διπλή διάκριση για το σύλλογο «Παγκράτιον» Φλώρινας.
Πρώτον η επιτροπή αξιολόγησης και καταλληλότητας της ομοσπονδίας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν της την αγωνιστικότητα των αθλητών του συλλόγου, Τσαρτσιταλίδη Ηλία, Τσομπανόπουλου Κων/νου και Σίσση Βύρωνα και την συνεχή τους παρουσία στο βάθρο των νικητών, μετά και τις επιτυχίες τους στο Πρωτάθλημα Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδος, σφράγισε τα δελτία τους και άναψε το πράσινο φως για την συμμετοχή των αθλητών μας στο Παγκόσμιο Kύπελλο Νέων που θα γίνει στην Λουτράκι από 4/7/2011 έως 11/7/2011. Έτσι ενσωματώνονται στην αποστολή, με αρχηγό τον Πανετσίδη Νίκο ομοσπονδιακό προπονητή και διεθνή διαιτητή. Δεύτερον στο παγκόσμιο κύπελλο στο Λουτράκι θα γίνει η επίσημη πρώτη του Διαιτητή πλέον
Νικόλαου Κορομπίλη (φωτ.)
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κίμων Τσαρτσιταλίδης δήλωσε: «Κατ’ αρχήν πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στον προπονητή μας για την δουλειά που κάνουν στον σύλλογό μας και την προσφορά τους στο παγκόσμιο πλέον καράτε. Οι αθλητές του συλλόγου είναι πλέον σταθερές αξίες μας κάνουν περήφανους παντού όπου αγωνίζονται.
Θέλω όμως να ζητήσω συγνώμη από τους αθλητές πρώτα και κατόπιν από τους γονείς και τον φίλαθλο κόσμο της Φλώρινας διότι λόγω της οικονομικής κρίσης η οποία άγγιξε και τον σύλλογο οι αθλητές δεν θα παραστούν στο παγκόσμιο κύπελλο. Μετά από τεράστιες προσπάθειες που έκανε το Δ.Σ του συλλόγου δεν κατέστει δυνατόν να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείτο για την συμμετοχή των αθλητών και έτσι θα στερηθούμε τους πανηγυρισμούς των επιτυχιών των παιδιών μας. Είμαστε σίγουροι πως τα παιδιά μας θα κριθούν ικανά και για το επόμενο παγκόσμιο κύπελλο οπότε ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε τότε. Ευτυχώς όμως από την άλλη γιατί το όνομα του συλλόγου θα ακουστεί και πάλι στο παγκόσμιο από άλλη σκοπιά και την πλευρά της διαιτησίας τώρα μιας και η επίδοση του Νίκου Κορομπίλη στις εξετάσεις των διαιτητών τον ανέβασαν ψηλά στην κλίμακα της διαιτησίας και έτσι η παγκόσμια ομοσπονδία τον κάλεσε να διαιτητεύσει. Να ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στον Νίκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.