Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Αποχώρηση της μείζονος μειοψηφίας από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τα μέλη της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Φλώρινας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της προέδρου του σώματος.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη ψήφιση του θέματος «καθορισμός εξόδων παράστασης προέδρου και αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού» υπήρξε σκληρή λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αιμίλιου Ασπρίδη και της προέδρου του σώματος Ζέτας Ρίζου.
Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι ο κ. Ασπρίδης και τα μέλη του συνδυασμού του θέλησαν να ψηφίσουν στο συγκεκριμένο θέμα την πρόταση που κατέθεσε ο επικεφαλής του τέταρτου συνδυασμού Βασίλης Καραντζίδης για μειωμένα έξοδα παράστασης (η πρόταση του εισηγητή και αντιδημάρχου Άρη Αριστείδου ήταν: πρόεδρος 1.400 ευρώ, αντιπρόεδρος: 560 ευρώ). Η πρόεδρος είπε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και πως πρέπει απλά να ψηφίσουν «ναι» ή «όχι» στην πρόταση του εισηγητή. Στο σημείο αυτό υπήρξε η αντιπαράθεση, με την κα Ρίζου να κρίνει πως ο κ. Ασπρίδης έπρεπε να αποχωρήσει από την αίθουσα για 5 λεπτά.
Αντ’ αυτού τελικά, όλος ο συνδυασμός του κ. Ασπρίδη αποχώρησε οριστικά από τη συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

20 σχόλια:

  1. Ποιός κάνει οικονομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η ίδια η ύπαρξη του, και η παρουσία των συνβούλων. Αφού βρέξει χιονίσει περνάει ο χαβάς της Ζέτας. Όλα είναι μια φαρσοκωμωδία. Κομένα-ραμένα στα μέτρα της πλειοψηφίας, να μας χορεύουν όπως θέλουν, και εμείς να βελάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο ωραίο από όλη την αντιπαράθεση, ήταν όταν η κυρία ΠΡΟΕΔΡΟΣ (με κεφαλαία για να τονίζεται η σημασία του όρου), απευθυνόμενη στον κύριο Ασπρίδη του είπε ότι μέσα στην αίθουσα αυτή θα αποφασίζει πότε και πως θα μιλάει ο καθένας. Η απάντηση του κ. Ασπρίδη για το πως θα μιλάει (φωνάζοντας η ψιθυρίζοντας) ήταν "αυτά να τα λέτε στους υποτακτικούς σας (δείχνοντας τους συμβούλους της πλειοψηφίας) και όχι σε μένα!!!
    Οι κύριοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας θίχθηκαν και του ζητούσαν να ανακαλέση (έκαναν επιτέλους αισθητή την παρουσία τους), οπότε και αυτός τους απάντησε ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει μέχρι να αλλάξουν συμπεριφορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κόντρες μεταξύ του Δημάρχου Βοσκοπουλου και του κυρίου Ασπρίδη ήταν πολλές, αλλά τελικά η Ζέτα τον έβγαλε εκτός εαυτού!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eiste pseftes kai parapliroforite tous polites.o misos sindiasmos tou aspridi tin eixe kopanisei noritera gia diaforous logous-dikaiologies kai oi ipoloipoi eemeinan meta tin apoxorisi tou aimiliou mexri pou tous pire tilefono o idios kai figane.ftanei pia me tin anonimi parapliroforisi pou kineitai sta oria tis dimosiografikis alitias.o dimosiografos prota diastavronei kai meta dimosievei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΤΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ?ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΧΥΔΑΙΑ...ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τσακμάκης έλειπε από την αρχή.Ο Ακριτίδης έφυγε νωρίς νωρίς για άγνωστο λόγο.Ο Καρυπίδης και ο Απιδόπουλος έφυγαν στην μέση της συνεδρίασης....προφανώς δεν τους ενδιέφερε τίποτα.Το περιστατικό έγινε με παρόντες τον υβριστή Ασπρίδη τον Σταίο την Κωτσαλίδου και τον Τσιώκα.Οταν έφυγε ο Ασπρίδης οι υπόλοιποι έμειναν εκεί.Εφυγε μετά από ώρα ο Τσιώκας και ο Στάιος με την Κωτσαλίδου έμειναν μόνοι και κοιτιόντουσαν.Ο στάιος εποικηνώνησε με τον Αιμίλιο που του έδωσε εντολή να φύγουν.Το είπε και στο συμβούλιο.Αυτή είναι μη αλήθεια.Για ποια αποχώρηση μιλάτε εσείς και την παρουσιάζετε συντονισμένη?Ο καθένας απο τους συμβούλους του Αιμίλιου την κοπανούσε όποτε ήθελε .Μαλλον για αυτό ειχε νεύρα και εβριζε τους υπόλοιπους.Να φροντισετε να εχετε καλυτερη ενημερωση και να μην αντιγράφετε αυτά που σας υπαγορευει ο Ασπριδης.Ρεζιλι γινεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και φρόντισε να δημοσιευσεις τις παρατηρησεις ολων και οχι μονο αυτα που συμφερουν τον Ασπριδη.Το εχεις ξανακάνει και δεν σε τιμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TΣΊΡΚΟ, Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!!
    ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!
    ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

    Ο ΚΟΥΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσέξτε την ώρατων τεσσάρων σχολίων (4:01, 4:09, 4:29, 4:30). Κάποιος φαίνεται έχασε τον ύπνο του και κάνει σχόλια συνεχόμενα στις 4 τα ξημερώματα!
    Ποιός να είναι άραγε, γιατί σίγουρα είναι ένας και γνωστός νεότευκτος Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. gia pia parapliroforish milas , gia to poios efuge prwtos kai pios defteros .....? gia thn ousia neare den exeis na peis tipota ? gia thn DEYAF kai thn DEKAF tipota ? Gia ton sumvoulo pou apokalese m...i ton Aspridi tipota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ μου άρεσε το "οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν"!!!Τελικά ο κ. Ασπρίδης έχει πει τίποτε όλον αυτόν τον καιρό χωρίς να θυμώσει, να διαμαρτύρεται και να φεύγει όποτε του καπνίζει;
    Ή μήπως ξέχασε τις δικές του τετραετίες στον παλιό του Δήμο!!!

    Γενικά όμως, παρατράβηξε το αστείο με τις αστείες υποχωρήσεις και τις γελοίες επιβολές απόψεων από όλους σας!!!
    Τί είσαστε όλοι εσείς;
    Ρεμάλια της τρούμπας που μαλώνετε στα κεφάλια των Φλωρινιωτών;
    Πολιτικοί ποιότητας που δεν ανέχεστε ο ένας τον άλλον;
    Εργατοπατέρες που υποστηρίζετε ο καθένας τα παιδιά του;
    Άντε στα σπίτια σας εάν δεν μπορείτε να συνδιαλέγεστε και να τα βρίσκετε μεταξύ σας!!! Φτάνει πια, κουράσατε τον κόσμο και ταλαιπωρείτε την Φλώρινα, που τάχα την αγαπάτε!!!

    Πέστε μου όλοι σας:
    Πόσα χιλιόμετρα δρόμων με νέα άσφαλτο έχετε φτιάξει στις τετραετίες σας (Βοσκόπουλος, Ασπρίδης, Τσακμάκης);
    Πόσες αυλές κολλητών σας έχετε ασφαλτροστρώσει στο ιδιο διάστημα;
    Πόσες φορές κεράσατε με ΔΙΚΑ ΣΑΣ λεφτά τις ονομαστικές σας εορτές και τις επισκέψεις των κομματικών σας φίλων στα κλειστά για τους "άλλους" γραφεία σας;
    Πόσες παραβάσεις νόμων ζητήσατε από το υπαλληλικό προσωπικό σας, για να απαλλαγούν από "προβλήματα" και "ευθύνες" δικοί σας άνθρωποι;
    Πόσες φορές δεν κοροϊδέψατε τους νομιμόφρονες και νομοτεγείς υπηκόοους σας;
    Πόσες φορές δεν πιαστήκατε αδιάβαστοι και άσχετοι με προβλήματα των Δήμων σας;
    Πόσο..., πόσες...., πόσα...., ;;;;;;

    Φτάνει πια!
    Και φυσικά, όλα αυτά ισχύουν και για ΟΛΟΥΣ τους πρώην αντι-!!!
    (αντιδημάρχους, αντινομάρχες, αντιπροέδρους, αντι, αντί, αντί, ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λεβέντη 2:54
    Εσύ μάλλον κάτι προσπαθείς να μας πεις!
    Πες το τελοσπάντων το ρημάδι το όνομα!
    Ποιός είναι ο νέος, ο εκλεκτός που έχεις στο μυαλό σου και νομίζεις ότι θα μας σώσει, θα σώσει τη Φλώρινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε 4:01π.μ,4:09π.μ,4:29π.μ,και4:30π.μ άλλο ο ηλίθιος και άλλο ο παν ηλίθιος
    Τώρα εγώ γιατί είμαι σίγουρος ότι η βλάκας είσαι η σύμβουλος που γλυφής το αφεντικό για ένα κομμάτι κόκαλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έβαλα δίπλα απ' το μηδέν μια σας φωτογραφία
    Κι σ' όλα είστε όμοιοι, η διαφορά καμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για ακόμα μια φορά ο Βοσκόπουλος η κυρία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και οι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, προσβάλλοντας πρωτίστως το δημοτικό συμβούλιο και τον θεσμικό του ρόλο δεν έλειψαν βέβαια οι βωμολοχίες και οι τραμπουκισμοί από δημοτικό σύμβουλο ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να τα εξαργυρώσει με μία θέση αντιδημάρχου.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κυρία πρόεδρος του κυρίου Δημάρχου όπως φαίνεται έχει πάρει την εξουσία πολύ σοβαρά κ με μεγάλη έπαρση...λίγος σεβασμός δεν βλάπτει κυρία πρόεδρε.
    Φταίνε φυσικά αυτοί που ψηφίζουν τέτοια άτομα, άκριτα και χωρίς νου για το τι κακό μπορούν να προκαλέσουν τέτοια άτομα στο δημόσιο συμφέρον, όταν καταλαμβάνουν θέσεις εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε 4:01π.μ,4:09π.μ,4:29π.μ,και4:30π.μ που ξενύχτησες για να υπερασπιστείς την παράταξη σου, μην στεναχωριέσαι θα πιάσει τόπο ο κόπος σου αν και μικρός θα σε κάνει ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ο Βοσκόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.