Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Γ. Βοσκόπουλος για ΔΕΥΑΦ: «Το πολύ πολύ να μην κάνουμε μείωση στα τιμολόγια»

Ανοιχτό «παράθυρο» για να μην υπάρξουν μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΦ άφησε ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, πριν από λίγη ώρα στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Το θέμα της μείωσης έθιξε στη διάρκεια των ερωτήσεων ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Αιμίλιος Ασπρίδης, που υπενθύμισε στο δήμαρχο την προεκλογική του δέσμευση, αλλά μετέφερε και παράπονα δημοτών για το αυξημένο κόστος.
Η απάντηση – ήξεις αφήξεις - του κ. Βοσκόπουλου ήταν: «Κάνετε μικροπολιτική για το τι ακούγεται για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΦ. Στο σχολείο μάθατε και πρόσθεση και πολλαπλασιασμό και αφαίρεση και διαίρεση. Καλό θα ήταν να παίρνατε τους περσινούς λογαριασμούς, να παίρνατε και τους φετινούς και να κάνατε πρόσθεση και αφαίρεση. Και να λέγατε τι έχει βάλει παραπάνω; Θα βλέπατε ότι όσοι πληρώνουν παραπάνω έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση. Η τιμή είναι η ίδια.
Για τη μείωση, αυτό είναι θέμα δικό μας. Όταν είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κάτι, θα το ανακοινώσουμε. Το πολύ πολύ να μην κάνουμε και μείωση. Εδώ ολόκληρος πρωθυπουργός είπε «λεφτά υπάρχουν» και λεφτά δεν υπήρχαν. Τώρα, εμείς είπαμε ότι θα μειώσουμε. Ε, αν δε μειώσουμε θα δούμε τι θα κάνει ο λαός. Όπως θα αποφανθεί ο λαός για την κυβέρνηση, θα αποφανθεί και για μας στο τέλος της τετραετίας».
Καταλήγοντας πάντως και παίρνοντας άλλη θέση διαβεβαίωσε το σώμα πως «μείωση θα κάνουμε και μάλιστα σύντομα».

8 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ Η ΔΕΥΑΦ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΥΣΑΦΙ.ΚΡΙΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΟΓΑ,ΜΕ 67τμ ΣΠΙΤΙ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 180 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι εμείς πληρώνουμε και άλλοι τα τρώνε! Άκου εκεί τέλος συντήρησης υδρομέτρων 6 ευρώ, πότε τα συντηρείτε ρε καινούρια υδρόμετρα! Να δω τι άλλο θα συντηρήσουμε... Ας μην ξεχνάνε μερικοί μερικοί πως η αχλάδα την ουρά την έχει πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο ακριβό νερό στην Ελλάδα...ισχύει έχω αλλάξει τρεις νομούς τα τελευταία 6 χρόνια....Το θέμα είναι γιατί δεν υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια από τους πολίτες της πολυαγαπημένης πόλης μου για αλλαγή των σαθρών καθεστώτων και γιατί εδώ και πολύ πολύ καιρό αφήνουμε και υψώνουμε σε θέσεις φανερές και μη ανθρώπους που λίγα η τίποτα μπορούν να μας προσφέρουν. Μήπως πρέπει να ψαχτούμε και να αναλογιστούμε όλοι μας τι ρόλο βαράμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σαν υπεύθυνοι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Τ.ΡΑΣΑΙΚΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΦ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΩΡΙΑΤΗ 8.03 ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ 6.26 ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ. ΕΔΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΜΕ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΔΩ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΟΓΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΕΡΟ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι μας λες ρε Δημαρχάρα???
    Αυτό πάλι που η Δεξιά συμπράτει με την Αριστερά πλάκα έχει!!!
    Απ' ότι φαίνεται είμαστε εις το "εγώ" κι όχι εις το "εμείς"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.