Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας του δημοτικού συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες» (video)

Μαζική ήταν η συμμετοχή των φίλων και υποστηρικτών του Δημοτικού Συνδυασμού «Ανοιχτοί» Ορίζοντες» στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου το πρωί της Κυριακής 18 Ιανουαρίου.
Εμφανώς ενθουσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου, ο επικεφαλής του συνδυασμού, Ιωακείμ Ιωσηφίδης, αναφέρθηκε στην πετυχημένη πορεία και την ανάπτυξη του Δήμου Αμυνταίου κατά την περίοδο της θητείας του ως Δήμαρχος (1/1/2011 - 1/9/2014), τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως η «περίοδος χάριτος» για την νέα Δημοτική αρχή τελείωσε και πως από δω και πέρα η αντιπολίτευση θα είναι πιο δυναμική και εποικοδομητική.
Σχετικά με την απόρριψη της υποψηφιότητας του από τον συνδυασμό της ΝΔ για τις επερχόμενες Εθνικές εκλογές, ο κ. Ιωσηφίδης δήλωσε: «Για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, έθεσα κάποιες προϋποθέσεις που αφορούσαν κυρίως τοπικά θέματα. Ίσως αυτό να ήταν και το κριτήριο που δεν θέλησαν να συμμετέχω»…
Τέλος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και όλους τους φίλους του συνδυασμού, ευχόμενος προς όλους, Καλή χρονιά και ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου…



Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ!!!!! . Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.