Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Πρόσκληση σε εκδήλωση από τον Σ. Βόσδου

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Σωτήρης Βόσδου, σας προσκαλεί σε εκδήλωση – ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 7:30μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος».

19 σχόλια:

  1. Πάλι στον Τόττη;
    Μα γιατί:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ''ΥΠΕΥΘΗΝΗ'' ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ''Η'';; ΑΠΟ ΠΟΤΕ Κ. ΒΟΣΔΟΥ;; ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΣΙΓΟΥΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ "Υ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΟΧΙ ΤΟ "Η".

      ΥΠΕ-Ρ-ΦΘΗΝΗ ΔΥΝΑΜΗ

      Διαγραφή
  3. Eνα κεντρικό ξενοδοχείο υπάρχει που να γίνει στον δρόμο,τα άλλα είναι μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aνώνυμε 4:05 μμ.
    Συγχαρητήρια . Επιτέλους βρέθηκε, με τη βοήθειά σου, και ενα αρνητικό στοιχείο για τον Βόσδου. Η ορθογραφία του φωτογράφου!!!
    Διεδωσέ το μην τυχόν και τον ψηφίσει ο λαός της Φλώρινας......
    ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ¨ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΕ 4:05 ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού και ο Βόσδου έκανε τη Ν.Δ ΥΠΕ-ΦΘΗΝΗ δύναμη τι θα γίνει στις εκλογές δεν ξέρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νουδούλη άλλαξε υπογραφή καλύτερα σου πάει Βοσδούλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά παλιά είναι η φωτογραφία από προηγούμενες εκλογές τόσες που έχει κάνει μπέρδεψαν τα συνθήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΙ ΥΠΕ-ΦΘΗΝΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α! ΡΕ ΝΟΥΔΟΥΛΗ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ.Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΒΟΣΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο, ένα ορθογραφικό λάθος έγινε..Προτιμώ τίμιους και καθαρούς πολιτικούς με ορθογραφικά λάθη από βρώμικα και ανήθικα πολιτικά πρόσωπα που δεν έχουν δώσει ΤΙΠΟΤΑ στον τόπο όσα χρόνια ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα!! Τον φάγατε τον άνθρωπο...και ας είναι ο ικανότερος όλων των υποψηφίων....αλλά τι λέω???Ακριβώς για αυτό το λόγο τον πολεμάτε, επειδή φαίνεται και είναι αξιόλογος Άνθρωπος πάνω από όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ψήφισε τον εσύ, μην αγχώνεσαι. Λογικά και τις δικές σου ικανότητες ευελπιστείς να στις αναγνωρίσει σε περίπτωση εκλογής του.

      Διαγραφή
    2. Εσύ μάλλον κρίνεις από τον δικό σου τρόπο σκέψης..Σε έχουν βολέψει και έχεις προσωπική εμπειρία ή αρνήθηκαν να το κάνουν και σε ενόχλησε? Όσοι ξέρουν ότι αξίζουν, δεν χρειάζονται αναγνώριση και εγώ είμαι ένας από αυτούς!

      Διαγραφή
  12. Κατανοώ την αγωνία σου 12:10 Φυσικά όλα είναι αγνά άσπηλα και αμόλυντα! ΄Τελικά μόνο αυτός που υποστηρίζουμε υπερέχει όλων!!!Ο κουτός όμως λαός της
    Φλώρινας επειδή ήταν ικανός, ηθικός και φυσικά διαχρονικά, βολεμένος τον μαύρισε τον Βόσδου τις προηγούμενες εκλογές! Δυστυχώς για την ικανότητά του και την αξιοσύνη του πάλι κουβά τον βλέπω όπως λέμε εμείς οι στοιχηματζίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις να του καταλογισεις οτιδήποτε για την τιμιότητα ή την αξία του πες το. Αν και με την ειρωνεία που διακρίνω σε όλο το σχόλιό σου, καταλαβαίνω ότι απλά δεν μπορείς να τα στηρίξεις πουθενά! Οπότε ασχολήσου με τα στοιχήματα και όλα τα άλλα άστα σε αυτούς που μπορούν να μιλήσουν με επιχειρήματα!

      Διαγραφή
  13. Είναι ο μοναδικός μη δημοσιος υπάλληλος της ΝΔ αλλά εμείς θέλουμε τους λοιπούς καταξιωμένο υς , έτσι? Προαφερανε πολλά στο δημόσιο, τώρα και στο κοινοβούλιο. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. E όχι και μη δημόσιος υπάλληλος μια ζωή κρατικοδίαιτος! F.M 100, TV 100, Διορισμένοος περιφερειάρχης, διορισμένος ειδικός γραμματέας. Σύμφωνα με το βιογραφικό του βέβαια! Αυτά για να μην ξεχνιώμαστε φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.