Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ανέβηκε στην τέταρτη θέση η Θύελλα Φιλώτα!

Στην τέταρτη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής «σκαρφάλωσε» η Θύελλα Φιλώτα μετά και τη χθεσινή νίκη της επί του Καμπανιακού. Το πέναλτι του Ζηνόβιου χάρισε στην ομάδα του Παπανώτα τους τρεις βαθμούς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.
Η φάση του 43ου λεπτού έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στη Θύελλα Φιλώτα και τον Καμπανιακό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Μαρκόπουλου από του Δουρμούση, με τον Ζηνόβιο να νικάει τον Κηπουρό από τα 11 βήματα. Το 1-0 δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μισαηλίδης.
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Σιμηχανίδης (66’ Σιδηρόπουλος Γ.), Γετίμης, Μπαμπάρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Ανδρεάδης (55΄Χαϊτίδης), Σιδηρόπουλος Χ. (88’ Ζαρογιάννης), Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Κουντουράς, Πόπτσης, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου, Σαπανίδης (71’ Γερόπουλος), Προβατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.