Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ημερίδα για τη σχολική βία στο γυμνάσιο Φιλώτα

Το Γυμνάσιο Φιλώτα, στα πλαίσια υλοποίησης Προγραμμάτων και Δράσεων της Ο.Δ.Π. (Ομάδα Δράσεων Πρόληψης) του Κοινωνικού Σχολείου, σας προσκαλεί στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία Τοπικών Φορέων στο χώρο του Γυμνασίου, αύριο Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στις 10.00 π.μ. με θέμα: «Πρόληψη και Αντιμετώπιση φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού στις Σχολικές Μονάδες».
Την ημερίδα οργανώνει η υπεύθυνη της ΟΔΠ του Γυμνασίου κ. Μαλτή Ευδοκία-Ευθαλία, ΠΕ1 Θεολόγος, με το εξής πρόγραμμα:
• Δρώμενο με μαθητές του Γυμνασίου.
• Εισήγηση της Εκπροσώπου της Διεύθυνσης της Ελληνικής Αστυνομίας Φλώρινας κ. Τσιρώνη Αγγελικής, με θέμα: «Διαδικτυακός Εκφοβισμός-Προστασία».
• Εισήγηση της Συντονίστριας Δράσεων Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού για τη ΔΔΕ Φλώρινας, Υπεύθυνης του Κοινωνικού Σχολείου της ΔΔΕ Φλώρινας και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας κ. Μπαφίτη Άννας με θέμα:
«Οι δυνατότητες του Σχολείου και της Οικογένειας για την αποτροπή της βίας».
• Οι εκπρόσωποι του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Φλώρινας κ. Σιάκου Ρόζμαρι, Ψυχολόγος και κ. Βογδάνη Θεόδωρο, Κοινωνικός Λειτουργός θα συνεργαστούν με μαθητές μιας τάξης του σχολείου μας και θα ασχοληθούν με δραστηριότητες που αφορούν το θέμα της ημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.