Κυριακή 21 Απριλίου 2013

«Καθάρισε» το ντέρμπι ο Αμύντας και περιμένει το μπαράζ

Με σύμμαχο τον κόσμο και καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτριες του Αμύντα Αμυνταίου επιβλήθηκαν του τυπικά γηπεδούχου Φιλώτα με 15-23, ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο (16/16 νίκες) το πρωτάθλημα της Α2. Ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν και συνέχεια, καθώς επίκειται ο αγώνας μπαράζ, στον οποίο ο Αμύντας θα διεκδικήσει το εισιτήριο ανόδου στην Α1. Η ημερομηνία, ο αντίπαλος (Μακεδονικός ή Προσοτσάνη), καθώς και τόπος διεξαγωγής του αγώνα, αναμένεται να γνωστοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες από την Ο.Χ.Ε.
Στα του αγώνος, η ομάδα του Αμύντα ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 0-4 στα πρώτα 6λεπτά του παιχνιδιού, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η απώλεια κλασσικών ευκαιριών για γκολ και η έλλειψη συνοχής στην άμυνα , ευνόησε την ομάδα του Φιλώτα, που κατόρθωσε σταδιακά να ροκανίσει τη διαφορά και μάλιστα να πάρει προβάδισμα ενός τέρματος, λίγο πριν την λήξη του Α μέρους (9-8).
Όμως οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου, δεν ήταν διατεθειμένες να χάσουν αυτό τον αγώνα, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, χαλύβδωσαν την άμυνα τους και με κορυφαίες τις Κόρρα (54% αποκρούσεις) και Τσιομπάνου (12γκ), μέσα σε διάστημα 7λεπτών, ανέκτησαν το έλεγχο του παιχνιδιού προηγήθηκαν με 11-15 .
Στην συνέχεια ο Αμύντας εδραίωσε την ανωτερότητα του στον αγωνιστικό χώρο και παρά τις επιθετικές εξάρσεις των Τσουτσουλακη (4γκ) και Κατωτοικίδου (4γκ) για λογαριασμό του Φιλώτα, δεν απειλήθηκε καθόλου στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 15-23.
Η παίκτρια του Αμύντα Τάνια Σκόδρα ανέφερε τα εξής: « Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένες και πειθαρχημένες στο παιχνίδι μας με συνέπεια Φιλώτας να προηγηθεί στο ημίχρονο. στην επανάληψη όμως ανεβάσαμε την απόδοση μας και με την βοήθεια του κόσμου, φτάσαμε στη νίκη.
Υποχρέωση μας είναι να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας εν όψει του αγώνα μπαράζ, όπου θα πάμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α1 κατηγορία».
Διαιτητές: Θεοδοσίου Π. – Χαρίτσος Β.
Δεκάλεπτα: 4-3, 4-6,9-8 (ημχ), 12-16, 13-21,15-23
Φιλώτας Φλώρινας (Θ. Λιότσικα- Δ. Κούπας): Ταιρίδου, Κατωτοικίδου 4, Φυλάκη 2, Χαριτοπύλου 1, Τσουτσουλάκη 4, Γκάτσιου 1, Βογιατσή 1, Κεβρεκίδου, Κλάζογλου 1, Παραστατίδου, Στρατάκη, Τσαχάκη, Ιωαννίδου 1.
Δίλεπτες Αποβολές: 4 Πέναλτι: 2/5
Αμύντας Αμυνταίου (Ν. Γιώσκος): Κόορρα (τφ), Γιαπουτζή (τφ), Μπάντη 3, Γεωργιάδου 1, Παπαβασιλείου 1, Γαλμπάδη 1, Τσένκο 2, Τσιομπάνου 12, Σκόδρα Τ. 1, Πάνου, Ηλιάδου, Δημητριάδου, Ρακοπούλου, Τζ. Σκόδρα 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 3 Πέναλτι: 8/8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.