Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΟΦ: Δοκιμάστηκε η υπομονή και τα νεύρα μας στο ballistic cup 3

Πλήρως απογοητευμένοι και με τις χειρότερες εντυπώσεις, επέστρεψαν αργά το βράδυ στις 27/4/13 οι 21 μικροί ποδηλάτες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας από τον ποδηλατικό αγώνα BALLISTIC CUP 3 στους Αμπελόκηπους Θεσ/νίκης.
Οι θέσεις και η κατάταξη δεν στηρίχθηκαν στις δυνάμεις των αθλητών, αλλά στο ποιος είχε τα λιγότερα σκασμένα ελαστικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αγκαθόσπαρτης και πρόχειρα στημένης πίστας, ήταν ότι με την πρώτη βόλτα στην αναγνώριση, και οι 20 αθλητές του ΑΟΦ γύρισαν πίσω με σκασμένα 40 ελαστικά τα οποία κλήθηκαν πανικόβλητοι να αλλάξουν, οι προπονητές και οι γονείς επί 2 ώρες!!!αλλάζοντας σαμπρέλες σε κάποια ποδήλατα μάλιστα και 5 φορές.
Αλλά δίχως νόημα, γιατί με το που έμπαινε ο αθλητής στην πίστα να αγωνιστεί επέστρεφε σε 3 λεπτά απογοητευμένος, με τουλάχιστον 5 τρυπήματα στο κάθε λάστιχο. Όπως είναι φυσικό, εξαντλήθηκαν οι σαμπρέλες, τα ποδήλατα και η υπομονή των προπονητών-αθλητών, όλων των ομάδων ,που μάλιστα κάποιες αποχώρησαν εκνευρισμένες.
Ο Πρόεδρος Μπόσκος Αλέξανδρος καθώς και ο προπονητής Τίτας Χρήστος δήλωσαν, ότι τα τρυπήματα σε έναν ποδηλατικό αγώνα MTB είναι συνηθισμένο φαινόμενο και αποδεκτό, αλλά αυτού του μεγέθους το πρόβλημα με συνολικά πάνω από 50 τρυπήματα (φούιτ),μόνο στην ομάδα του ΑΟΦ, δείχνει ότι τέτοιοι αγώνες είναι προσβολή για το άθλημα και οι διοργανωτές παίζουν με τα νεύρα και την υπομονή όλων. Δεν θα ξανασυμμετάσχουν ποτέ σε αυτόν στο μέλλον.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.