Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Επιμορφωτική ημερίδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Στα πλαίσια της διαχρονικής και ποιοτικής επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής της Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης καθώς και των Πτυχιούχων αδιόριστων συναδέλφων του Νομού Φλώρινας διοργανώνεται επιμορφωτική ημερίδα στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση με θέμα «Βασικές Τεχνικές και Διδακτική στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση».
Η διοργάνωση βρίσκεται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Δ/μιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και του Σχολικού Συμβούλου Φυσικής Αγωγής Δράμπη Κων/νου καθώς και της Ο.Ε.Σ.Α. (Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων. Ν. Φλώρινας).
Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας και το αθλητικό σωματείο «Σάρισες» αναλαμβάνουν την οργανωτική και οικονομική εποπτεία της ημερίδας.
Ο εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο κύριος Κατσικαδέλης Μιχάλης εκπ/κος Φυσικής Αγωγής και Ομοσπονδιακός Επιμορφωτής της αντίστοιχης Ομοσπονδίας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας στην αίθουσα του γυμναστηρίου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Διάρκεια: 5 ώρες, (8:30 με 13:30)

Χρονοδιάγραμμα:
8:30 Προσέλευση
08:45 – 10:45 Θεωρεία
10:45 – 11:00 Ερωτήσεις
11:00 – 11:15 Διάλειμμα
11:15 – 13:00 Πρακτική Εφαρμογή
13:00 – 13:30 Ερωτήσεις – Διευκρινίσεις

Διαδικασία: Θα τηρηθεί παρουσιολόγιο άφιξης και αποχώρησης και οι διορισμένοι εκπ/κοι θα λάβουν ειδική άδεια από τα σχολεία τους.

Βεβαιώσεις: Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στο τέλος της ημερίδας

Επισήμανση 1: Η θεματολογία του Σεμιναρίου καλύπτει όλη την αναπτυξιακή ηλικία από 6 έως 18 ετών

Επισήμανση 2: Την ημερίδα μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι αδιόριστοι πτυχιούχοι φυσικής αγωγής του νομού Φλώρινας και θα τους δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Επισήμανση 3: Παρακαλούνται οι συνάδελφοι (διορισμένοι - αδιόριστοι) θα πρέπει να εξοφλήσουν την οικονομική τους υποχρέωση (συνδρομή συλλόγου) για το έτος 2012 που ανέρχεται στα 10 ευρώ καθώς και όσοι θέλουν να εγγραφούν στον σύλλογο θα υπάρχουν αιτήσεις για να τις συμπληρώσουν.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καλυβιάνος Λεωνίδας
Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ
Αριστείδου Εβελίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.