Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Φλωρινιώτες στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 21/04/2013 στη Θεσσαλονίκη ο 8ος διεθνής μαραθώνιος «Mέγας Αλέξανδρος» και παράλληλα οι αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων. Οι μεγάλοι νικητές του αγώνα ήταν για τους άνδρες ο Αιθίοπας Metaferia Teklu Geto ενώ για τις γυναίκες η ελληνίδα Μάγδα Γαζέα.

Η ομάδα δρομέων του Σ.Ε.Ο Φλώρινας - Αθλοκίνηση ήταν παρούσα συμμετέχοντας με (21) αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα.

Στο μαραθώνιο συμμετείχε με τους:
Ναλπαντίδου Φωτεινή, Τριανταφύλλου Ανδρέα, Ναλπαντίδη Αναστάσιο, Ζωγράφο Νικόλαο, Ιωαννίδη Χαρίτωνα, Τσούκα Ευάγγελο, Καμπούρη Βασιλική, Ταμπακουδη Δημήτριο και Τσαγκάνη Γεώργιο.

Στο δρόμο των 10 χιλ. συμμετείχε με τους: Τάντση Ασπασία, Βράγκου Ευαγγελία, Βράγκου Αικατερίνη, Τζαχρήστου Δήμητρα, Τσαλή Θωμά, Σπανό Ιωάννη, Τσικοτάνη Σταύρο και Μανδράλη Χρήστο.

Στο δρόμο των 5 χιλ. συμμετείχε με τους: Γιαγκουλίδου Κων/να, Γυφτοπούλου Μαρία, Καμπούρη Γεωργία και τον Κορδάτο Γεράσιμο ο οποίος έτρεξε την απόσταση με τεχνητό μέλος. Τερμάτισαν όλοι υγιείς και πάρα πολύ ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις τους, ενώ μόλις ένας εγκατέλειψε ταλαιπωρούμενος από ίωση λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό. Ο σύλλογος θέλει να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια τους, αναγνωρίζοντας ότι ίσως είναι καιρός να διοργανωθεί ένας αγώνας και στην πόλη μας η οποία διαθέτει πολύ όμορφες διαδρομές.

Για το ΔΣ
www.seof.gr

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΕΟΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.