Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Με μία ιδιαίτερη εκδήλωση αφιερωμένη στην Εβδομάδα των Παθών υπό τον τίτλο «Ὧ γλυκύ μου ἔαρ», το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας χάρισε μοναδικές στιγμές σε όλους τους μουσικόφιλους.
Από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Ωδείου θέλω να ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους και παράλληλα να συγχαρώ για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης:
• Τη Βυζαντινή Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Φλωρίνης «Ιωάννης ο Δαμασκηνός» και τον κ. Στέφανο Δόντσιο που είχε τη διεύθυνσή της.
•Τη σοπράνο και απόφοιτο του Ωδείου κα Βιολέττα Λούστα.
• Την μαθητική ορχήστρα του Ωδείου και την κα Μαρία Καραγιάννη.
• Την μικτή χορωδία του Ωδείου και την κα Αντρέεα – Μιρέλα Διδασκάλου.
• Το κιθαριστικό σύνολο του Ωδείου και τους κ. Βαγγέλη Καραμπέτσο και Νίκο Γεωργίου που είχαν τη διδασκαλία και επιμέλεια.
• Την κα Κωνσταντίνα Παρίση, μαθήτρια της τάξης μονωδίας.
• Τις καθηγήτριες του Ωδείου κα Ξένια Τσαβκοπούλου και κα Άννια Χατζησυμεωνίδου.
• Τους καθηγητές του Ωδείου κ. Γιάννη Παυλίδη και κ. Μίλτο Γιαννό.
• Τον διευθυντή του Ωδείου κ. Βασίλη Κίτσο.
Τέλος, να ευχαριστήσω το κοινό της Φλώρινας για την αθρόα συμμετοχή του στην εκδήλωση και το ζεστό χειροκρότημα επιβράβευσης, που δίνει σε όλους τους συμμετέχοντες τη δύναμη να συνεχίζουν να μας προσφέρουν εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.


Μία νέα διάκριση μαθητή του Ωδείου Φλώρινας μας γέμισε υπερηφάνεια και κατέδειξε το πολύπλευρο και σπουδαίο έργο που επιτελείται στο Ωδείο μας.
Συγχαίρω τον 13χρονο Σταύρο Σελεμίδη για το 3ο βραβείο – χάλκινο μετάλλιο στην Β’ κατηγορία πιάνου (ηλικίες έως 16 ετών) στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μουσικό Διαγωνισμό ΤΑΛΕΝΤΑ – ΒΡΑΒΕΙΑ ΦΙΛΩΝΑ 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
Παράλληλα, θέλω να συγχαρώ και τον 17χρονο απόφοιτο του Ωδείου Παύλο Νίκου για την επιλογή του ως αναπληρωματικό μέλος της «Ορχήστρας Νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΟΝΕΕ)», που ήρθε ως συνέχεια της περσινής επιλογής του να παρακολουθήσει το «EUYO Leverhulme Summer School 2012».
Και στους δύο εύχομαι κάθε επιτυχία και στο μέλλον και περαιτέρω ανάδειξη του πλούσιου ταλέντου τους.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.