Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Το ΕΒΕ Φλώρινας στο 1ο Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Forum «Ερμής»

Το Επιμελητήριο Φλώρινας στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του για τη διοργάνωση του 1ου ΕλληνοΡωσικού Επιχειρηματικού Forum ΕΡΜΗΣ, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του ΕλληνοΡωσικού Κέντρου ΕΡΜΗΣ, ενός μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα φορέα, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη των πωλήσεων Ελληνικών προϊόντων στην Ρωσική αγορά.
Συνδιοργανωτές του 1ου ΕλληνοΡωσικού Επιχειρηματικού Forum ΕΡΜΗΣ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, στις 16 & 17 Μαίου 2013, είναι:
Τα Ελληνικά Επιμελητήρια
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών
Επιμελητήριο Δράμας
Επιμελητήριο Έβρου
Επιμελητήριο Καβάλας
Επιμελητήριο Κέρκυρας
Επιμελητήριο Κιλκίς
Επιμελητήριο Κοζάνης
Επιμελητήριο Μαγνησίας
Επιμελητήριο Ξάνθης
Επιμελητήριο Πέλλας
Επιμελητήριο Πιερίας
Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης
Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης
Επιμελητήριο Σερρών
Επιμελητήριο Τρικάλων
Επιμελητήριο Φλώρινας
Επιμελητήριο Χαλκιδικής
Τα Ρωσικά Επιμελητήρια
- Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ρώσικης Ομοσπονδίας
- Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Μόσχας
- Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αγίας Πετρούπολης
- Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Επιχειρηματιών Αγίας Πετρούπολης
Παράλληλα, την διοργάνωση στηρίζουν ενεργά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ο Σύνδεσμος ΕλληνοΡωσικής Επιχειρηματικής Συνεργασίας Βορείου Ελλάδας (ΣΕΕΣΒΕ), καθώς και ο Σύνδεσμος Enterprise Europe Network Αγίας Πετρούπολης. Το Forum τελεί υπο την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Στόχος του Business Forum είναι η προώθηση των εξαγωγών των Ρώσικων και των Ελληνικών προϊόντων/υπηρεσιών στην Ελληνική και Ρώσικη αγορά αντίστοιχα, καθώς και η επενδυτική δραστηριότητα Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών. Η εν λόγω διοργάνωση θα αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για τον επιχειρηματικό κόσμο όχι μόνον των δύο χωρών αλλά και την παγκόσμια αγορά.
Στα πλαίσια του Forum θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις αναφορικά σε Επενδυτικές προτάσεις για την επίτευξη Κοινών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων από Ρώσους και Έλληνες επιχειρηματίες (Joint Ventures) αλλά και για αγοραπωλησίες εταιριών. Το μεγαλύτερο μέρος βέβαια, του Επιχειρηματικού Forum θα καλυφθεί από Β2Β συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών για την επίτευξη της επιθυμητής για τους ίδιους συνεργασίας.
Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα όπως μας ενημερώσετε εάν υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή της επιχείρησής σας, το συντομότερο δυνατόν, ώστε να αποσταλεί λίστα των ενδιαφερόμενων Ελληνικών επιχειρήσεων στα Ρώσικα Επιμελητήρια, προς εκδήλωση αντίστοιχου ενδιαφέροντος επενδυτών και προγραμματισμό Β2Β συναντήσεων.
Να σημειωθεί ότι στο Business Forum θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός επιχειρήσεων καθώς και περιορισμένος αριθμός προϊόντων/υπηρεσιών ανά κλάδο.
Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας, επισκεφθείτε το site του Forum www.ermis-forum.com για να δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας, κάνοντας registration την επιχείρησή σας.
Το κόστος συμμετοχής ανά επιχείρηση ανέρχεται στα 150 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Το Επιμελητήριο σε κάθε συμμετέχοντα θα καλύψει την επιπλέον συμμετοχή των 50 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας, και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση τυχόν χρειασθεί.

Με εκτίμηση
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.