Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Απαγόρευση αλιείας στη Βεγορίτιδα

Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι με κοινή απόφαση των Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε. Φλώρινας και Πέλλας, απαγορεύεται η αλιεία με οποιοδήποτε μέσο και εργαλείο στη λίμνη Βεγορίτιδα για την προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών, κατά το χρονικό διάστημα από 30 Απριλίου 2013 και ώρα 12η μεσημβρινή έως και 10 Ιουνίου 2013 και ώρα 12η μεσημβρινή.
Κατά την παραπάνω απαγορευτική περίοδο οι αλιείς υποχρεούνται να μεταφέρουν τις βάρκες από τις αποβάθρες και όλα τα αλιευτικά τους εργαλεία στα σπίτια τους.
Η τήρηση της παρούσας ανατίθεται στη Δημοτική Αστυνομία όπου υπάρχει Υπηρεσία σε λειτουργία, στις Αστυνομικές Αρχές, και τη Δ/νση Δασών των Π.Ε. για τις περιοχές που έχουν αρμόδιους υπαλλήλους, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, των Ν.Δ 420/70, Ν. 1740/87 και 2040/92.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.