Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Προκήρυξη για την πρόσληψη αρχαιολόγων και εργατών στον κάθετο άξονα Φλώρινα - Νίκη

Πρόσληψη επιστηµονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων του υποέργου 4 στο τµήµα Φλώρινα-Νίκη» του έργου της ΕΓΝΑΤΙΑ Ο∆ΟΣ Α.Ε «Κάθετος άξονας 50 Εγνατίας Οδού: Κοζάνη –Φλώρινα- Νίκη, Τµήµα: Φλώρινα-Νίκη».
Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση ΚΘ΄ΕΠΚΑ, Σιδηροδροµικού Σταθµού 8, 53100 Φλώρινα, υπόψιν κ. Βολτσίνη Βασίλειου (τηλ. επικοινωνίας: 23850 28206 από 22/04/2013 έως 26/04/2013) από τις 09.00πµ έως τις 14:00µ.µ.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

5 σχόλια:

  1. Που πρέπει να απευθυνθούμε για να υποβάλουμε τις αιτήσεις για τις θέσεις εργατών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέστε στο 23850 28206 για όλες τις λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NEA FLORINA ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ 6ΜΗΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ.......
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ?
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΕΙΧΑΝ?
    ΕΛΕΟΣΣ
    ΠΙΟΙΥΣ ΦΩΤΑΓΡΑΦΙΖΟΥΝ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΡΙΜΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ δεν βρίσκω πουθενα την προκήρυξη, ημερομηνίες διευθύνσεις για τισ αιτήσεις, τίποτα, ξέρει κανείς που να απευθυνθώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.