Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η ανθοκομική έκθεση από το ΕΕΕΕΚ Φλώρινας

Για 8η χρονιά, το ΕΕΕΕΚ Φλώρινας διοργανώνει την Ανθοκομική Έκθεση, καλωσορίζοντας την Άνοιξη και εκθέτοντας γλάστρες με καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά που επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι μαθητές.
Αρώματα, πολύχρωμες εικόνες αλλά και πολλά χαμογελαστά πρόσωπα, σας περιμένουν και σήμερα, από τις 9 π.μ. – 12 π.μ. στον ισόγειο χώρο του Διοικητηρίου Φλώρινας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα παιδιά παρουσιάζουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό και προϊόντα που προέκυψαν από την υλοποίηση του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «Του Θυμαριού τ’ Αρώματα, Βασιλικού Τραγούδια». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έλαβε χώρα στο σχολείο τους προηγούμενους μήνες με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν το Θυμάρι, το Τσάι Βουνού, τη Ρίγανη, τη Λεβάντα, το Σπαθόχορτο και πολλά άλλα Αρωματικά Φυτά, καθώς και τα σημεία σύνδεσης τους με την πολιτιστική, γαστρονομική και γεωργική παράδοση της χώρας μας.



Δείτε στο video τι δηλώνει η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Μαρία Τραϊανοπούλου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.