Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πρόσκληση σε απόγευμα ποίησης

Το πρώτο χιόνι δεν μπορεί πια να είναι η ημέρα της ετήσιας συνάντησης μας, γιατί για πολλούς συμπολίτες σημαίνει αρκετές δυσκολίες. Η παγκόσμια ημέρα της ποίησης μας ξέφυγε, αλλά στις 6 Απριλίου Σάββατο, στην «Οδό ονείρων», μπορούμε οι πιο πολλοί να συναντηθούμε, να ανανεώσουμε την παρέα μας και να διαβάσουμε ποιήματα-δικά μας ή άλλων.
Έτσι, προσκαλούμε, για ακόμη μια φορά, τους συμπολίτες της κοιλάδας με τον παράξενο καιρό και τα πρόσφατα υπόγεια «σκουντήματα», στη γνωστή – άγνωστη βραδιά ποίησης και εκτάκτως απόγευμα ποίησης, ώρα 7:00 μ.μ.. Οι γνωρίζοντες αναμένουν μελοποιημένη ποίηση να ερμηνευτεί «εν χορδαίς» των φίλων.

Θωμαϊδου Βασιλική
Θωμαϊδου Ειρήνη
Κιατίπη Μαρία
Νικολάου Νικόλαος
Όροβα Μελίνα

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΚΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΤΗΝ 21/3 ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ....ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ.
    ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ:ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΆΣΤΗΚΑΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ,ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
    ΕΙΧΕ ΧΟΡΟ-ΛΑΤΙΝ-ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ-ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ-ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ.
    ΑΡΓΑ..ΜΙΣΗ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ...ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ.
    ΚΑΙ....ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.