Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μετάλλια για τον ΑΟΦ στους αγώνες σκι δρόμων αντοχής στο Μέτσοβο

Με την πολυπληθέστερη ομάδα έλαβε μέρος ο ΑΟΦ στον 1ο Προκριματικό αγώνα Σκι Δρόμων Αντοχής που πραγματοποιήθηκαν στο Μέτσοβο στις 12/13-1-2013.Με αρχηγό τον πρόεδρο Μπόσκο Αλέξανδρο, προπονητές και πλήθος γονέων, αγωνίστηκαν οι 19 μικροί αθλητές του Ομίλου δείχνοντας απαράμιλλη αγωνιστικότητα και σθένος, προβάλλοντας θετικά την Φλώρινα και τον ΑΟΦ πανελλαδικά.
Σε πολύ καλή φόρμα βρέθηκαν οι κορασίδες του ομίλου και τις 2 ημέρες των αγώνων, ενώ ασθένεια και ατυχείς πτώσεις στέρησαν τα μετάλλια από την κατηγορία των παίδων. Η συνεχής και επίπονη προετοιμασία των αθλητών έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ξεχωρίζοντας μέσα από αυτά η αλματώδης άνοδος των κορασίδων: Ζωγράφου, Χαλβατζή, Βέλλιου, Μαυρουδή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατηγορία της προαγωνιστικής ηλικίας – που είναι και το μέλλον - φαίνεται ότι ο ΑΟΦ θα έχει για πολύ καιρό τον πρώτο λόγο αφού οι μικροί αθλητές του κυριάρχησαν σε όλα τα επίπεδα (τεχνικής-ταχύτητας), παρότι οι περισσότεροι ξεκίνησαν φέτος το σκι Δρ. Αντοχής, ήταν δε γι’ αυτούς, μια πρωτόγνωρη θαυμάσια εμπειρία.
Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα των δύο ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.