Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή Φλώρινας: Δήμαρχος, ξαδέρφια, εισαγγελείς, σκάνδαλα και... κουκουλώματα

Ο κύριος Βοσκόπουλος Ιωάννης είναι ο δήμαρχος της πόλης μας, της Φλώρινας, πρώτος ξάδερφος του ιδρυτή του ανθελληνικού "Ουράνιου Τόξου" κου. Παύλου Βοσκόπουλου.
Τελευταία γίνεται ντόρος για πολλές ατασθαλίες στα οικονομικά του Δήμου (πρόσφατα άρθρα σε εφημερίδα Έθνος, Παραπολιτικά κλπ.) που έχουν πέσει στην αντίληψη του εισαγγελέα Φλώρινας ο οποίος διεξάγει σχετική έρευνα.
Στο άρθρο της ανθελληνικής εφημερίδος Νόβα Ζόρα φαίνεται καθαρά η παρέμβαση του ξαδέρφου του δημάρχου που έχει σαν στόχο τον εκφοβισμό του εισαγγελέα της Φλώρινας προκειμένου ο νυν Δήμαρχος κος. Βοσκόπουλος Ιωάννης να "την βγάλει καθαρή" όπως ελπίζουν.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αρκετοί δήμαρχοι και μάλιστα "ντόπιοι" υπηρέτησαν την πόλη μας χωρίς να ασχοληθεί ο "κακό Αθηνοκεντρικός" εισαγγελέας Φλώρινας.
Η ιστοσελίδα που επισυνάπτουμε παρακάτω είναι πάρα πολύ χρήσιμη για να κατανοήσετε τον τρόπο άμυνας αυτών και του σιναφιού τους. Μας θυμίζει την συμπεριφορά των έγχρωμων στην Αμερική που όταν συλλαμβάνονται για εμπορία ναρκωτικών ισχυρίζονται ότι είναι θύματα ρατσισμού.
http://novazora.gr/arhivi/6818
Θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα με περισσότερα στοιχεία... έχουν γνώση οι φύλακες και το θέμα θα φτάσει πολύ ψηλά. Οι απροκάλυπτες απειλές των γυφτοσκοπιανών και του συναφιού τους στη Φλώρινα δεν θα περάσουν.

Τ.Ο. Φλώρινας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

20 σχόλια:

  1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΤΩΡΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΗ ΡΑΣΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλα γιατι φωναζει η χρυση αυγη? Ολοκληρο προεδρο του δημοτικου συμβουλιου Φλωρινας εχει πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα ο νεος προεδρος του δημοτικου συμβουλιου σε ποιο πολιτικο χωρο ανηκει;Με τοσες ''μπιχτες'' απορω γιατι δεν βγαινει να μας πει.Σε καποιες εκλογες ασχοληθηκε και με το ΠΑΣΟΚ.Κωλο-Τουμπες αναλογα το συμφερον;

      Διαγραφή
  3. Ίσως γι αυτό 12:42 φωνάζει, γιατί τώρα έχει δικό τις άνθρωπο στην εξουσία της Φλώρινας ως τώρα ήταν στη μουγκα δεν σε παραξενεύει αυτό;;;; Περίεργο όμως ο Δήμαρχος προστατεύεται από τους ΄΄ντοπιους΄΄ και ο πρόεδρος από το ΄΄ Λαϊκό Σύνδεσμο ΄΄ του…… ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΤΥΠΟ είτε λέγεται ΔΉΜΑΡΧΟΣ που ΣΙΩΠΕΙ στις προκλήσεις των βουλγαροσκοπιανών ούτε καιροσκόπους ...ελαφροδεξιους η αριστερούς νεανίσκους που τυχοδιωκτούν για μιά χούφτα ψήφων ανθελλήνων φιλοβούλγαροσκοπιανων στην περιοχή .Το ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ουράνιο τόξο ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ είναι ΠΑΝΤΑ στον ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ .Ας λάβουν το μήνυμα όλοι.ΚΑΝΕΊΣ εξ αυτών δέν θα δρά ανενόχλητος πλέον και στην Φλώρινα ή θα παίζει τα ανθελληνικά παιχνίδια του στην περιοχή . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε, να σας δούμε αφού είσαστε παντού! Έλα όμως που δεν τολμάτε, ειδικά εδώ στη περιοχή μας! Ξέρετε γιατί....
      Γιατί το ποτάμι που θα ξεχυθεί, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει!!

      Διαγραφή
    2. ποιός ποταμός; ο Σάκος με τα λέβα τα βουλγκαρικα που ψωνίζετε εσείς οι γραμματιζούμενοι περισπούδαστοι σε σκοπιανά-τεως σέρβικα πανεπιστήμια ; εσείς που σάν ζητιάνοι αγοράζετε κάθε τρίτη και παρασκευή ζαρζαβατικά και υγραέριο απο τα σκόπια ; πάρτε και κανέναν αεροθάλαμο να μήν πνιγήτε ! καλά τα λένε οι χρυσαγίτες κι εγώ είμαι μαζί τους

      Διαγραφή
  5. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΩΠΕΙΑ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to oti ta melh tis xryshs avghs den einai gnwsta gia tin efyia toys to kseroume apo palia... mallon to spiti toy syntakti toy arthrou einai zesto kai to psygeio toy gemato... giati poios allos tha asxolountan me ta sygkenologia (koutsompolia) toy dimarxou, tin wra pou yparxoun tosa provlimata. Toulaxiston as anefere kai kana adikima. Anupomonw gia to epomeno artho ths x. augis flwrinas, thelw na mathw poia einai i giagia tou voskopoulou.

    Y.G. min ksexaseis na me krakseis gia ta greeklish...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ti na kanoume pasaka moy. tha thelame na eixame tin efyia toy aslakof kai ton orfanon metalagmenon pasokon pou se 1 nyxta eginan syrizaioi, alla de mporoume na tous ftasoume.

      Διαγραφή
  7. Τ.Ο. Φλώρινας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.... xaxaxa ti allo 8a kousoume.. pou einai auta ta paidia.. as bgoune eksw kai as to dilwsoun oti einai sthn flwrina... ka8onte krumenoi kai opote broun 8ema stelnoun sta blogs kamia anakhnosh etsi na exei na asxolounte... oti na ani eiste... afhste ton dhmarxo ishxo kai koitakste ta dika sas xalia... palio rezilides....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H "δολοφονία" της ελληνικής γλώσσας (λεξιλόγιο, ορθογραφία και συντακτικό) από τους χρυσαυγίτες είναι κάτι το απίστευτο. Η αμορφωσιά τους με τρομάζει περισσότερο και τις τραμπούκικες μεθόδους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, εδώ γελάμε. Εδώ και δεκαετίες το ΚΚΕ και οι υπόλοιποι σύντροφοι ασελγούσαν επάνω στην Ελληνική Γλώσσα συνειδητά και με πρόγραμμα, αλλά μάλλον αυτό δεν σε νοιάζει, ε;
      Τώρα σε έπιασε ο καημός για την Γλώσσα μας. Αντί για μια σωστή γλώσσα, τόσες γενιές μεγαλώσαμε με μια άθλια "δημοτική" του κω..., που και αυτή την ξεχαρβαλώσανε με τα μονοτονικά, με τα γκρίκλις, και με το ηθελημένα χαμηλό επίπεδο του λόγου που εκφέρεται από την τηλεόραση. Εσύ όμως βρίσκεις ότι και για το χάλι της Γλώσσας φταίει η Χρυσή Αυγή. Συγχαρητήρια!!!
      Ε, ρε υποκρισία που ξεχειλίζει.

      Διαγραφή
    2. για την δολοφονία της ιστορίας απο προοδευτικές παλιατζούρες τύπου ρεπόύση..για νοσταλγούς κομιτατζήδων ...για τους ανθέλληνες με συνεργατες τουσ στα πολιτικά κόμματα που παιζουν παιχνιδάκια στην περιοχή...για όλα αυτά μούγκα στην στρούγκα....η ορθογραφία είναι ψεγάδι στην δράση νεοβουλγαροσκοπιανών στην Φλώρινα ..εκεί σας πονάει..ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΑΣΛΑΚΩΒ ΚΑΙ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΈΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΙΕΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΡΙΑ..ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ.....ΠΑΥΛΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΟ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΦΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ..

      Διαγραφή
  9. 2000 ανθρωποι εχουν ταυτοτητα
    100 απλυτοι εχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ
    ΠΟΥ ΚΛΕΒΑΝ ΚΛΕΒΑΝ ΚΛΕΒΑΝ , ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ , ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΑΝΟΜΙΑ ΑΝΟΜΙΑ ΑΝΟΜΙΑ ΑΝΟΜΙΑ, ΦΟΝΟΙ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΦΟΒΟΣ .........
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ? ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ!!!!!!!
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ,ΤΗΝ ΑΛΥΛΕΓΓΥΗ, ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!!!!
    ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥΔΕΝ ΜΕ ΕΜΑΘΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΜΑΛΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.......
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΘΟΛΟΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.......
    ΝΑΙ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑ ΝΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ(ΠΑΣΟΚ) Μ@ΛΑΚ@Σ)

    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΧΑ ΑΛΛΑ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΙΜΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΄΄ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ΄΄ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 2.55 σωστό σε βρίσκω.
      Η Ελληνική είναι τόσο δύσκολη και απαιτητική, που σπανίζουν όσοι πράγματι την ομιλούν και την γράφουν σωστά. Αρκεί όμως να παραδεχόμαστε τις ελλείψεις μας και να προσπαθούμε όλοι, παρά να βαφτίζουμε "γλώσσα του λαού" τα στραβά κομμουνιστικά χωριάτικα της γιαγιάς μας, και να θέλουμε να τα διδάσκουμε στα σχολεία. Προσπάθεια, λοιπόν.
      Σαν κι εσένα, έτσι κι εγώ από αδιάφορος προς την Χ.Α. έχω εξελιχθεί σε φίλος και υποστηρικτής, αφού όλο το ξεφτυλισμένο σκυλολόι την βρίζει με αισχρό και προκλητικό τρόπο. Άρα είπα, για να την βρίζουν αυτοί τόσο, δε μπορεί, σωστή θα είναι. Τώρα μάλιστα που και οι σιωνιστές την κατέταξαν στο ΤΟΠ-10 των εχθρών τους, είμαι 100% σίγουρος.

      Διαγραφή
  11. για την ουσία της καταγγελίας της χρυσής αυγής θα απαντησετε?...το παραμυθι περι προσωπικής στόχευσης δέν είναι το ουσιώδες αλλα αυτό που ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ..Αυτά τα στεγανά που δέν αγγίζει σκόπιμα κανένας στην φλώρινα.Τελικά συμφωνει δέν συμφωνεί κανείς η χρυσή αυγή καυτηρίασε το άβατο ύποπτων πολιτικών διαδρομών ίσως και ..σταδιοδρομιών πολλών μυστήριων τύπων που δρούν στην Φλώρινα που κατα περίεργο τρόπο κανείς δέν ακουμπάει γιατί άραγε? έχει επιβληθεί απο κάποια αόρατα χερια ο νόμος της σιωπής ? Δρά κάποιου ε'ίδους άτυπη πολιτικώ....καμόρα στην Φλώρινα? αυτό είναι το ουσιώδες και όχι ποιός έχει μπατζανάκι ποιόν ποιός γ@μ@@θ@κ@ με ποιά και ποιός εκβιάζει καλύτερα τον άλλον..Το τελευταίο προδίδει τεράστιες ενοχές στην σκοτεινή συνείδηση κάποιων.Μπράβο στην χρυσή αυγή που έθιξε κατεστημένες αντιλήψεις και πολιτικές πρακτικές που ζημειώνουν τόσο την Φλώρινα όσο και τους πολιτικούς σχηματισμούς που υποτίθεται εκπροσωπούν για να εκμαιεύσουν προσωπικά οφέλη παριστάνοντας τους υπερμακεδόνες στο εξωτερικό και τους πολιτικούς ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ στην Φλώρινα και στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΓΚΕΣ
    ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προηγουμενε να τα πείς στους 166 βουλευτές κοτες ΣΟΥ που ψήφισαν εχθές τα νέα μετρα ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.