Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Στις 9 θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία στο δήμο Φλώρινας

Στις 9 το πρωί θα ανοίξουν αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, μετά από σχετική απόφαση του δημάρχου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

23 σχόλια:

  1. den eiste katholou kala aurio to proi tha exei pagonia kai tha pame sxoleio??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΑΤΕ.ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ειναι δυνατον μεσα στα σχολεια κανει περισοτερο κρυο απο εξω!!!εχουμε παγωσει και οχι μονο εμεις αλλα και οι καθηγητες μας μπενουν στις ταξεις με σκουφακια μπουφαν και κασκολ ελεος πια σε αλλη πολη ζειτε εσεις!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχολειο πρεπει να γινεται, όταν η εξωτερικη θερμοκρασία είναι μεταξυ 20 και 22 βαθμών. Οποιαδηποτε αλλη θερμοκρασια είναι απαραδεκτη και επειδη το κρατος δεν εχει λεφτα για πετραλαιο ή air condition τα σχολεια θα πρεπει να κλεινουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν μας λες ρε εξιπνε εσυ... Τι θα μαθουμε στο σχολειο... Αμα πηγενουμε στο σχολειο πανω απο 20oc. Τα σχολεια πρεπεινα κλεινουν μονο πανο απο -7-8 oc !!!

      Διαγραφή
  5. Εχεις δικιο φιλε του 5:59 αφου καποι μαθητες βγενουν εξω στον λιγο ηλιο που εχει για να ζεσταθουν κλειστε τα σχολεια στην ωρα του μαθηματος ολα τα παιδια ειναι κουκουλομενα με τα μπουφαν τους και ολα φορανε σκουφακια και κασκολ......αυτα ειχα να πω και πιστεύω οτι θα πρεπει να μηνουν κληστα τα σχολεία .....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημερα μες'την ταξη ακομα και με αναμενα τα καλοριφερ ειχε Π-Α-Γ-Ω-Ν-Ι-Α ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΧΕΙ -13. -13 κια θα παμε σχολειο? ασε που πρεπει το πρωι να περιμενω και στην σταση μιση ωρα επειδη ειμαι απο χωριο οποτε τρωω περισσοτερο κρυο στην μαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Sto sxolio mas xalaseo lebitas kai eixe pagonia tins teleutees ores ti 8a kanoume aurio????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υποτιθετε οτι δωσανε λεφτα για θερμανση στα σχολεια και σημερα μασ ενημερωσαν οι καθηγητεσ να πηγαινουμε σχολειο με ισοθερμικα ρουχα για να μην αρρωστησουμε και μασ ειπαν οτι το πετρελαιο φτανει για ακομα 15 ημερεσ.Μετα τι θα κανουμε? σημερα παρολο που ηταν αναμενα τα καλοριφεσ Π-Α-Γ-Ω-Σ-Α-Μ-Ε.Ειμαστε παιδια και δεν αντεχουμε αλλο κρυο δηλαδη εσεισ ειστε στην ζεστουλα στα γραφειακια σασ και εμεισ στισ παγωμενεσ αιθουσεσ δηλαδη Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.Ο πανεξυπνοσ κ.βοσκοπουλοσ ασ ερθει μια ωρα στο σχολειο μασ και μετα ασ αποφασισει.Εμεισ δεν το κανουμε μονο για να χασουμε μαθημα αλλα και για λογουσ υγειασ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΛΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ.ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 10? ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 10?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέσα στις γιορτές δημοσιεύτηκε άρθρο ό,τι δώθηκαν 20.000.000€ για τν κάλυψη των οποιοδήποτε αναγκών των σχολικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον 5.000.000€ στη Δυτική Μακεδονία,ή γενικά σε όλη τη Μακεδονία (δεν θυμάμε ακριβώς),για να γεμίσουν τα σχολεία των τοπικών περιοχών με πετρέλαιο.Σήμερα που πήγα σχολείο τα θερμαντικά σώματα λειτούργησαν την 1η ώρα για 15 λεπτά και τις υπόλοιπες σχολικές ώρες απο τις 9:30 εως τις 11:30 που είχε κρύο-(τις μεσημεριανές ώρες δεν χρειάζεται,κοπάζει λίγο)-δεν λειτούργησαν ουτε για λίγα λεπτά.Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι αμα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μια υπόσχεση που έχετε δώσει,μην την παρουσιάζεται καθόλου.Τα σχολεία για αύριο 9/1/2013 θα έπρεπε να ξεκινήσουν τουλάχιστον στις 10:30 έτσι ώστε να μην είναι τόσο κρύες οι αίθουσες αλλα και να γίνει μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΣΤΟ ΦΟΥΛ...ΜΕ -15 ΑΥΡΙΟ ΕΛΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ Σ'ΑΡΕΣΕΙ...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΛΕΙΣΤΕΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΡΟΣΤΕΙ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θελω να κανω μια ερωτηση.υραρχει περιπτωση να αλλαξει η αποφαση?εγω προσωπικα δεν θα στειλω τα παιδια μου σχολειο γιατι προβλεπετε οτι θα εχει -10 αυριο το πρωι ο κυριοσ βοσκοπουλοσ ασ βγει λιγο στο μπαλκονι του και μετα να αποφασησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. den eiste katholou kala aurio to proi tha exei pagonia kai tha pame sxoleio??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕ. TEACHER LEAVE THE KIDS ALONE-PINK FLOYD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η απόφαση του δημάρχου για την λειτουργία των σχολείων αύριο το πρωί??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αυριο θα κανει παγωνια αλλα οχι μονο αυριο και τις αλλες μερες κλειστε τα σχολεια δεν καταλαβενετε οτι εχει κρυο εξω? εσεις ειστε μια χαρα στην ζεστη εμεις ομως κρυονουμε αλλα που να καταλαβετε εσεις δεν εχετε μινει ουτε μια μερα χωρις πετρελαιο που να ξερετε πως κρυονουμε εμεις καθε μερα στα σχολεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re paidia ginete na allajei h apofash?na jeroume ti tha kanoume.ante na poume!shmera sto sxoleio mesa sthn tajh hmoun me ta gantia m to skoufaki m kai me to mpoufan koumpomeno mexri pano.ta podia mas eixan pagwsei.allejte tn apofash kurie dhmarxeeeee!!!exoume pagwsei.dn einai ioulios,ianouarios einai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΕΙΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αυτα που γραφουμε τα βλεπει κανεις η μας εχουν γραμμενους ολοι?πως γινεται να παμε σχολειο με -10??τα σχολεια ειναι παγωμενα...μεσα στης ταξεις βλεπεις μια απαραδεκτη εικονα με μαθητες και καθηγητες να ερχονται μεσα στην ταξη λες και πανε στον βορειο πολο...αν αυτα γινοντουσαν στην αθηνα δεν θα ειχαν σχολειο μεχρι να το τελος του χειμονα!!!Κυριε Βοσκοπουλε αυριο το πρωι βγειτε μια λιγο στο μπαλκονι και στεφτητε λιγο καλητερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mono kati kopanatzides kryonoun. Edo antexoun ta paidia tou dimotikou! Kanonika aurio. Ta koutsoura na meinoun spiti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω ειχα γαστρεντεριτιδα τις τελεταιες μερες και ακομα δεν εχω συνερθει πληρως αλλα ειμαι αναγκασμενος να παω σχολειο λογο απουσιων. οι -13 Που προβλεπονται σιγουρα δεν θα βοηθησουν τη κατασταση. Βοσκοπουλε συνερθε και κλειστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.