Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Μέλη του ΕΒΕ διαμαρτυρήθηκαν σε ΔΕΗ, ΙΚΑ και ΟΑΕΕ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση ψηφισμάτων προχώρησαν χθες τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Φλώρινας, στη ΔΕΗ, το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ.
Αφού συναντήθηκαν και συζήτησαν με τους υπεύθυνους ζήτησαν: α) από τη ΔΕΗ να σταματήσει την απάνθρωπη αντιμετώπιση της διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, β) από το ΙΚΑ τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος Αμυνταίου και γ) από τον ΟΑΕΕ μείωση ασφαλιστικών εισφορών για όσο διαρκεί η οικονομική κρίση, ευνοϊκότερες και μακροχρόνιες ρυθμίσεις εισφορών, κατάργηση προσαυξήσεων ληξιπρόθεσμων οφειλών, κατάργηση υποχρεωτικής αλλαγής κατηγορίας, τέλος στην εφαρμογή φυλάκισης - απειλή όσων δεν είναι ασφαλιστικά ενήμεροι καθώς και στην αυστηρή τήρηση των ημερομηνιών των ληξιπρόθεσμων δόσεων.
Δείτε στο παρακάτω video τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης:

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΕΒΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΙΚΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.