Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας

Την Τρίτη 11/12/2012 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας. Με ομοφωνία για όλες τις θέσεις, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος: Κολοκοντές Αργύριος
Αντιπρόεδρος: Παπαδοπούλου Ρούλα
Γεν. Γραμματέας: Μούλελης Ηλίας
Ταμίας: Δελέγκος Διονύσιος
Οργ. Γραμματέας: Πιερράτου Ιωάννης
Μέλος: Αραστάρη Νικολέττα
Μέλος: Λιόντος Βασίλειος

4 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στα καθήκοντά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημιενεργός Φλωρινιώτης Φλώρινα 14 Δεκεμβρίου 2012
    ή Γκρινιάρης
    ΠΡΟΣ: Το νεοεκλεγέν Δ.Σ.
    της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας

    Σεβαστοί μας καθηγητές
    (Παρακαλώ να μου επιτρέψετε το «μας» γιατί στα πρόσωπά σας βλέπω τη
    συνέχεια των δικών μου δασκάλων – καθηγητών, τους οποίους – πλην ελαχίστων
    εξαιρέσεων – σεβόμουν απεριόριστα).

    Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 και ώρα: 19.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, ή τότε Διοίκηση της τοπικής Ε.Λ.Μ.Ε. σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο εκπαιδευτικών Α/βάθμιας εκπαίδευσης, είχε διοργανώσει εκδήλωση ομιλία με θέμα την πυρηνική ενέργεια και της επιπτώσεις της στη ζωή μας, με ομιλητές δύο διακεκριμένους επιστήμονες, ο ένας εκ των οποίων συντοπίτης μας.
    Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 απετόλμησα να δημοσιεύσω σε όλες τις ηλεκτρονικές εφημερίδες (blogs) τοπικού ενδιαφέροντος την κριτική μου ως απλού πολίτη αυτής της πόλης, επισημαίνοντας κάποια αρνητικά (πάντοτε κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη) στοιχεία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τους διοργανωτές ως εξής: «Η προσωπική μου επιθυμία – υποθέτω και πολλών άλλων – είναι η διοργάνωση (στο κοντινό μέλλον) και άλλων (πολλών) αξιόλογων εκδηλώσεων από τους παραπάνω συνδικαλιστικούς φορείς, σε συνδυασμό ή μεμονωμένα, κατά τη διάρκεια των οποίων – εκτός της αναμενόμενης επιτυχίας – θα έχουν την ευκαιρία αυτοί οι δύο κλάδοι να αποδείξουν ότι το προχθεσινό συμβάν, απετέλεσε μια ατυχή στιγμή ανάξια περαιτέρω αναφοράς».
    Πιστεύω ότι αν ανατρέξετε στο δημοσίευμα εκείνο και το συνδέσετε με το παρόν σχόλιο, θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ.
    Επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι ανήκετε στους φορείς επιστημόνων, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι μπορούν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και του πνευματικού και μορφωτικού τους επιπέδου, ενώ ταυτόχρονα ως κλάδος επιστημόνων έχετε ηθική υποχρέωση απέναντι στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας, σας παρακαλώ θερμά ως απλό μέλος αυτής της κοινωνίας, να αναλάβετε στο άμεσο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες.
    Οφείλω να επισημάνω ότι η παρεχόμενη από εσάς εκπαίδευση δεν σταματά με το πέρας της φοίτησης των μαθητών σας στα Γυμνάσια και στα Λύκεια, αλλά συνεχίζεται δια βίου.
    Με την πεποίθηση ότι οι ταπεινές απόψεις μου θα απασχολήσουν τη σκέψη σας έστω για λίγα λεπτά της ώρας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

    Με τιμή και απεριόριστο σεβασμό
    Ημιενεργός Φλωρινιώτης
    ή Γκρινιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είστε ό,τι να'ναι λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΥΠΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.