Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«Πύρρειος» νίκη για τη γυναικεία ομάδα του Φιλώτα

Πύρρειος νίκη για την γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ με σκορ 24-37 επί του Φ.Σ Αρίων στον αγώνα του Σαββάτου που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαίδας.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε, με τον μεν Φιλώτα να δείχνει ανεξήγητα έκδηλο εκνευρισμό και άγχος, γεγονός που προκάλεσε την εμφάνιση του κακού του εαυτού, την δε νεανική ομάδα του Αρίων να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο, κοιτώντας στα μάτια τις εμπειρότερες αντίπαλες διεκδικώντας και κερδίζοντας την ισοπαλία συνεχώς. Έτσι μετά από συνεχείς προσωπικές μονομαχίες, αδυναμία τελειώματος των φάσεων, χαμηλό ποσοστό ευστοχίας και με αρκετό προβληματισμό οι δυο ομάδες πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια με σκορ 14-14.
Στην επανάληψη οι αθλήτριες του Φιλώτα μπήκαν με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και επέβαλλαν άμεσα τον ρυθμό τους στο παιχνίδι κερδίζοντας μια διαφορά 3 τερμάτων στα πρώτα 2 λεπτά. Εν συνεχεία με πολύ καλά στοχευόμενες επιθετικές ενέργειες, ολοκληρωμένες φάσεις και υψηλότατο ποσοστό ευστοχίας (Αβραμίδου 90%, Τσουτσουλάκη 85% και Βογιατζή 80%) παγίωσαν την διαφορά στο +10. Στο 55ο λεπτό όπου όλα πλέον έδειχναν ότι είναι θέμα χρόνου η νίκη για τον Φιλώτα, τραυματίστηκε η Τσουτσουλάκη στο δεξί χέρι και μετά από πτώση σε μονομαχία στην θέση του πίβοτ οπού και αποχώρησε για το νοσοκομείο. Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη ήρθε να προστεθεί ήδη στους τραυματισμούς των Κέρλοβα, Χαριτοπούλου δημιουργώντας έντονο προβληματισμό στο προπονητικό επιτελείο ιδίως εν όψη του αναβληθέντα αγώνα στις 22/12 με την ομάδα του Α.Ο Ιωαννίνων. Έτσι με αυτόν τον άσχημο τρόπο έληξε ο αγώνας, βρίσκοντας νικητή τον Φιλώτα με σκορ 24-37.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες και τους προπονητές για την νίκη και εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην δράση των τραυματιών. Τέλος επιθυμεί να ευχαριστήσει τους διαιτητές του αγώνα Λαζαρίδη Λ. και Χουϊλίδη Π. για την ισορροπημένη διαιτησία τους καθώς και την ομάδα του Αρίων για την φιλοξενία τους.
Φ.Σ Αρίων Πτολεμαίδας: (Παπουλίδης Ι. – Φυραρίδης Χ.) Νίκου Α., Ιωαννίδου Π., Γκέκα Θ., Χατζηνικολάου Μ., Ξανθοπούλου Β., Τσακυρίδου Ε., Καραμπάση Ε., Παχτσαλίδου Δ., Παπαδοπούλου Μ., Καραστογιάννη Α., Τσεμπερλίδου Ε., Βερικόκου Β., Καραϊσκου Αικ., Καραμπίκα Χ.
Πέναλτι: 1/4 Δίλεπτες: 2
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Κλάζογλου Ε. (3), Κατωτοικίδου Ν. (5), Βογιατζή Μ. (5), Γκάτσιου Α. (5), Τσουτσουλάκη Σ. (14), Παραστατίδου Σ., Αβραμίδου Γ. (4), Χαριτοπούλου Ο., Στρατάκη Ε. (1).
Πέναλτι: 3/4 Δίλεπτες: 3
Δεκάλεπτα: 4-4, 10-9, 14-14 & 18-23, 20-30, 24-37

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.