Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ήττα για τις νεάνιδες του Φιλώτα

Ήττα για τον Φιλώτα στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Νεανίδων από τον Αρίων Πτολεμαΐδας με σκορ 23-22. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας με πολλές ανατροπές στο σκορ και αρκετά παθιασμένος.
Μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική με τον Εθνικό Κοζάνης και μια πολύ κακή εμφάνιση οι αθλήτριες του Φιλώτα έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Αρίων. Με αιχμή του δόρατος την Τολούδη και την πολύ καλή υποστήριξη της από τις Παπαδοπούλου και Παραστατίδου οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο αλλά και στο σκορ. Η συντονισμένη άμυνα, οι οργανωμένες επιθέσεις έδωσαν γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ και τελικά έστειλαν χαμογελαστές τις Φιλωτιανές στα αποδυτήρια με σκορ 9-15.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη βγάζοντας για ατομικό man to man 2 παίχτριες ανακόπτοντας σημαντικά την επιθετικότητα των αθλητριών του Φιλώτα. Παρά τις ατομικές προσπάθειες των Στρατάκη με 6(!) κλεψίματα και του ζευγαριού Κεβρεκίδου - Κούπα από την δεξιά πλευρά, η ισοπαλία δεν άργησε να έρθει στο 52ο λεπτό. Στο σημείο αυτό μερικά άστοχα σφυρίγματα των Γιάννου και Κοτζαφύλλιου σε συνδυασμό με την φανερή κόπωση των φιλοξενούμενων έδωσε το προβάδισμα και τελικώς την νίκη σε έναν υπέροχο αγώνα με σκορ 23-22 υπέρ του Αρίων.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις νεαρότερες αθλήτριες του Αρίωνα αλλά και τις αθλήτριες του Φιλώτα ελπίζοντας ότι η καλή εμφάνιση να τις κάνει να δουλέψουν περισσότερο.
Φ.Σ Αρίων Πτολεμαίδας: (Παπουλίδης Ι. – Φυραρίδης Χ.) Νίκου Α., Γκέκα Θ., Χατζηνικολάου Μ., Ξανθοπούλου Β., Παχτσαλίδου Δ., Παπαδοπούλου Μ., Καραστογιάννη Α., Τσεμπερλίδου Ε., Βερικόκου Β., Καραϊσκου Αικ., Βλάχου Μ., Δημητριάδου Ε.
Πέναλτι: 0/2 Δίλεπτες: 5
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότκα Θ. – Κούπας Δ.) Τολούδη Ε. (9), Κούπα Ι. (2), Πιχτράκη Γ., Στρατάκη Ε. (4), Παραστατίδου Σ., Γεωργούση Ε., Κεβρεκίδου Δ. (4), Τσαχάκη Μ., Παπαδοπούλου Α. (3).
Πέναλτι: 2/2 Δίλεπτες: 5
Δεκάλεπτα: 3-4, 5-11, 9-15 & 16-18, 20-20, 23-22.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.