Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η Βούλα Κετσετζή στη διοίκηση του νοσοκομείου Φλώρινας

Σε εννέα νοσοκομεία της χώρας τοποθετήθηκαν, με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, νέοι διοικητές μετά τη λήξη της θητείας των προηγούμενων.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου» διοικήτρια αναλαμβάνει η δικηγόρος Παρασκευή Κετσετζή

22 σχόλια:

  1. Τρανό και λαμπρό παράδειγμα ανθρώπου που εαν δεν είχε το κόμμα της νέας δημοκρατίας να την στηριζει να δούμε τι θα είχε κανει στην ζωη του.... Αθάνατη ελλαδα με τα ρουσφέτια σου καλα κανείς και πείνας τωρα... Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί κοιτάνε να βολεύουν ακομα τους δικούς τουσ. αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστόοοοοςςςς 2:51, εμένα έπρεπε να τοποθετήσουν σ΄αυτή την θέση.
    ΔΙΟΝΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...να τους χαιρομαστε...αυτοι ειμαστε...αυτοι μας αξιζουν...και μετα αναρωτιομαστε γιατι αυτος ο τοπος δεν θα προκοψει ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...να τους χαιρομαστε ολους...αυτοι ειμαστε,αυτοι μας αξιζουν...και μετα αναρωτιομαστε γιατι αυτος ο τοπος δεν "βλεπει" προκοπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To τρανότερο παράδειγμα είναι ο ίδιος ο Στάθης.
    Αν δεν ήταν υπάλληλος σε βουλευτικό γραφείο και κουμπάρος βουλευτή ούτε στο τελωνείο θα δούλευε, ούτε τον αφανή επιχειρηματία θα έκανε, ούτε τον κομματάρχη θα έκανε, ούτε Βουλευτής θα έβγαινε,ούτε τον πολύ θα έκανε στους νεοδημοκράτες.Ετσι Σταθίκα;
    και δε του φτανε αυτό.
    Μας φλόμωσε από διάφορες επιλογές του από το κόμμα της Ν.Δ μέχρι τις διάφορες υπηρεσίες στο Νομό, με κριτήρια υποδεέστερα συνήθως από τον ίδιο ή υποτακτικά στον ίδιο.
    Κι όταν θα φύγει θα μας τους αφήσει αμανατι, να θέλουν να μας το παίζουν και καμπόσοι κοινωνικά ή κομματικά.
    Κι όλη η άλλη κοινωνία θα είναι υποχρεωμένη του Σταθίκα τις επιλογές να τρώει στη μάπα.
    και του κάθε Σταθίκα, εδώ που τα λέμε, γιατί έχει και χειρότερους
    τουλάχιστον ο Σταθίκας έχει και 2-3 κολλητοαρχές.
    Οι άλλοι ή απαίδευτοι θα είναι ή εντελώς χωρίς αρχές θα είναι.
    Η Ν.Δ πάσχει από τους ανθρώπους που την κυβερνάνε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τουλαχιστον η κα Κετσετζη είναι δικηγόρος και έχει τελειώσει ένα πανεπιστήμιο χωρίς να χρειάζετε την ερμηνία των νόμων απο τους υφιστάμενους της ...κάποιοι άλλοοι προγενέστεροι διόριζαν διοικητές σε νοσκομεία εφημεριδοπώλες και άλλες κομικοτραγικές φιγούρες που δέν δούλεψαν στην ζωή τους απόφοιτους εξαταξίου γυμνασίου! πολιτικούς σε εισαγωγικά αποτυχημένους των συνδυασμών τους και τρώγαν μάλιστα με χρυσά κουτάλια ...Μόνο περιπτεράδες και όλο τους το σόι δέν πρόλαβαν να διορίσουν για να αυξήσουν τα % των κομμάτων και να μπατάρουν το ελληνικό δημόσιο για να γίνουν σάν και τον Στάθη βουλευτές ισοβιως ...οι συμμορίες των μαζι τα φάγανε έλαβαν τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΠΟΧΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΒΑΛΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΕΡΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. ΤΗΝ ΚΕΤΣΕΤΖΗ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΑΘΗ. ΜΟΝΟ Η ΚΕΤΣΕΤΖΗ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ; Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ PRAETORIAN ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΩΝΥΜΕ 8.05 ΠΡΙΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΟΧΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ Ή ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΒΡΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ 2.51 ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΤΡΑΝΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΛηΠΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΚΕΤΣΕΤΖΗ.
    ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα μαιμούνια που γράφουν παραπάνω όποιος και να έμπαινε θα έβρισκαν κάτι να πουν για να εκτονωθούν.
    Μήπως έχουν γράψει καλά λόγια οι σχολιαστές για κανέναν;
    Τον φθόνο τους βγάζουν και τη ζήλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυριο ο Σταθης θα ειναι μπροσταρης για το πετρελαιο μαζι με τον περιφερειαρχη,με τον Δημαρχο,και οι Φλωρινιωτες θα τρεξουν μαζι και η προεδρος του νοσοκομειου...ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2012.ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν η κυρια εχει σκοπο να κανει το νοσοκομειο να δουλεψει, θα τα καταφερει. Το προβλημα δεν ειναι ουτε οι σπουδες , ουτε τιποτε. Ειναι η σαπιλα που υπαρχει εκει μεσα απο τους μονιμαδες του δημοσιου , που βρωμιζουν τον τοπο , γιατι δεν εχουν αναγκη να δουλεψουν. Κι ολη την ωρα κουτσομπολευουν , σταζουν δηλητηριο και χολη , για ολους αυτους που θελουν να δουλεψουν εκει μεσα. Αυτη την φωλια με τα φιδια , ποιος θα την καθαρισει ; Σε ενα μηνα απο τωρα , θα αλλαζε ο νομος και διοικητες θα γινονταν με αξιολογηση . Για να το προλαβουν αυτο βαλαν διοικητες απο το κομμα και παλι. Τουλαχιστον για να μην ξεφτιλιστουν οτι στην Ελλαδα του 2012 με 3000 κοντα αυτοκτονιες , ας δουλεψει να αποδειξει οτι αξιζει , αλλιωτικα θα ξεφτιλιστει κι αυτη , κι αυτοι που την βαζουν .Ενα νοσοκομειο εχει η περιοχη , κι εχουν περασει ολοι οι ασχετοι απο κει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λυπάμαι που κάποιους τους πονέσει η αλήθεια και έτρεξαν να υποστηρίξουν την κυρία κετσετζη αν δεν είναι και οι δικοί της που απαντούν. Θα τελειώσει και το νοσοκομειο και απο αυτούς τους ανθρώπους που έβαλες να τους απο καλέσουν πικροχολους και κομπλεξικους θα περιμένεις να ζήσεις. Η φλωρινα δεν ξεχνά και θα κανείς να δεις πελάτη με τα κυαλια. Όσο για τα τριάντα χρόνια δικηγόριας κόψετε κατι δεν είναι τόσα χρόνια Δικηγοροσ. Όσο για το αυτοδημιουργητη στις εποχές που ξεκίνησε ήταν μπροστά στους τυφλούς ο μονοφθαλμος μην τρελαθούμε, σιγα τον θηλυκο κουγια.Τελοσπαντων τελειώνουν τα ψωμιά όλων αυτών η κοινωνία θα μιλήσει με τον τροπο της και θα Αποδοθεί δικαιοσύνη. Τέρμα πια στο ρουσφέτι και στις πελατειακές σχέσεις. Κατι σαν την κετσετζη μας κατάντησαν ζητιανουσ της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΩΝΥΜΕ 12.34 ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΙΟΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περαστικά σε σένα και την παρέα σου αγαπητε. Μην επιμένεις να λες συνέχεια την τελευταία κουβέντα σε όλα τα σάιτ που γραφεισ εγινες γραφικός. Ασε τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα . Δεν είναι έγκλημα το ότι δεν γουστάρουν εσένα και την φιλενάδα- συγγενη σου που ζείτε με το ρουσφέτι.. Καποιοι ακομα παλευουν μετο σπαθι τουσ σε αντιθεση με εσασ. Θα έρθει και η σειρα σας οταν θα είστε στην αδικία την πίεση και την ανάγκη και τότε να δούμε τι θα λέτε. Άντε και φτάνει απαντας παντού. Η γλώσσα απο τα σαλια και το γλυψιμο για να υπερασπιστεις την γνωστή παρέα έφτασε στο πάτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΩ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΥΦΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ. ΚΑΛΟΥ - ΚΑΚΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΣΑ. ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλα παπαγαλάκι έκανες σωστά τη δουλεια σου, θα σου πετάξουν και σένα τωρα ενα ξεροκοματο για τον κόπο σου. Εγω ειμαι περήφανος που δεν εχω ανάγκη να δικαιολογήσω και να υποστήριξω κανέναν για να ζήσω, εχω την δουλεια μου η οποία είναι και καλα αμοιβομενη. Η αποστολή σου εξετελεσθη περνά απο το γραφείο του στάθικα μπας και σε βολέψει και σένα πουθενά εγω ειμαι με το σπαθί μου χρόνια εργαζομενος τωρα. Όσο για την απο εξω δεν ειμαι, Δουλεύω μια χαρα. Τα προσοντα μου όμως σε σχέση με της κυρίας απέχουν χιλιόμετρα. Μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες. Εξάλλου ουδέποτε ήθελα αυτή την θέση μην τρελενεσαι. Απλά θεωρώ ότι δεν την άξιζε η συγκεκριμένη κυρία που το μόνο που έμαθε να λέει απο τότε που ξεκίνησε να δουλεύει για να επιβιώσει είναι ότι είναι νεα δημοκρατία, την στιγμή που οι άλλοι διαβάζουν για πτυχία , διδακτορικό κλπ. Οσο λάσπη και να ριξειςστα σχόλια του σάιτ δεν θα καταφέρεις να καλύψεις την έλλειψη προσόντων όσων αναλαμβάνουν ρουσφετολογικες θεσεις. Δεν θα πεσω στο ούτως η άλλως χαμηλό επίπεδο σας και δεν θα μιλήσω για τα περι λυσσας κλπ που αναφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ... ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ;
    ΞΕΝΕΣ ΓΝΩΣΣΕΣ: ΣΛΑΒΙΚΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ, ΒΛΑΧΙΚΑ, κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην κοπιάζετε άδικα κύριε 10.48 Παρακολουθώ τις απόψεις όλων και σπανίως επεμβαίνω, αλλά εσείς με αναγκάσατε να το πράξω. Παρότι δεν με πείσατε για τα προσόντα σας, αφού είναι παρατηρημένο ότι όσοι διαθέτουν τα προσόντα που επικαλείστε ποτέ δεν τα αναφέρουν. Αποκτούν τα όποια προσόντα για τον εαυτό τους και όχι για να καυχηθούν σε τρίτους, γιατί - απλά - οι γνώμες των τρίτων τους αφήνουν παγερά αδιάφορους. Παρόλα αυτά οφείλω να σας υπενθυμίσω πως όλοι αυτοί που μας κυβερνούσαν τα τελευταία τριάντα οκτώ (38) χρόνια διέθεταν πολύ περισσότερα τυπικά προσόντα από τα δικά σας, αλλά δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κοίτα ποιοί μιλάνε που επι πασοκ διόριζαν κάτι ΠΑΝάσχετους με νοσοκομεία που ούτε στις κωμικές επιθεωρήσεις του Στάιθη Ψάλτη δέν θα τους διόριζαν και οι ποιο άσχετοι σκηνοθέτες.¨Ασε τι μαρμίτα έχουν φάει και τι περιουσίες έχουν χτήσει και έχουν το θράσος ακόμη να μιλάνε ....είστε πράγματι για λύπηση ίσως και για να ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ για να γλυκαθείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.