Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Πετρέλαιο για μια εβδομάδα απομένει στα σχολεία της Φλώρινας

Πετρέλαιο για μια εβδομάδα απομένει στις δεξαμενές των σχολείων της Φλώρινας καθώς μέρα με τη μέρα... λιγοστεύουν τα αποθέματα με τα οποία εφοδίασε τις εκπαιδευτικές μονάδες ο κεντρικός δήμος της περιοχής.
Τις τελευταίες μέρες το τσουχτερό κρύο έκανε την εμφάνισή του στον ακριτικό αυτό τόπο, με τον υδράργυρο να "αγγίζει" τους μείον έξι βαθμούς Κελσίου.
Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι διαπιστώνουν ότι δεν έχει γίνει τίποτε μετά τον πρόσφατο αγώνα τους για φθηνότερο πετρέλαιο στον τόπο ενώ προβλέπουν, με βάση την εμπειρία τους, ότι ο χειμώνας θα διαρκέσει μέχρι τον επόμενο Μάιο καθώς ξεκίνησε αργά.
"Όποτε ο χειμώνας ξεκινά αργά, τελειώνει και αργά" τονίζει στο ΑΜΠΕ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης και αναφέρει ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών που δόθηκαν πρόσφατα στους κατοίκους της Φλώρινας. "Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Η οικονομική αιμορραγία προς τις γειτονικές χώρες συνεχίζεται και η επιχειρηματικότητα μαραζώνει διαρκώς. Αυτό που μένει πλέον είναι να μας πει η πολιτεία ότι δεν μπορεί να στηρίξει την επαγγελματική δραστηριότητα του τοπικού πληθυσμού και να μας συστήσει να φύγουμε" προσθέτει.
Σύμφωνα με τον κ. Σαπαλίδη, οι κάτοικοι και οι φορείς του νομού δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα η συντονιστική επιτροπή προκειμένου να προσδιορίσει τις περαιτέρω κινήσεις της.

Πηγή: agelioforos.gr

9 σχόλια:

  1. giafto k me prosopiki protovoulia tis protova8mias k defterova8mias ekpedefsis 8a topo8eti8oun tileorasis se ka8e taksi opou 8a pezi vinteo apo aerompik programata pou 8a exoun to dikeoma i ma8ites na ta ekteloun tin ora tis paradosis oste na min krionoune...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ; ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ κυριε Σαπαλιδη που κοπτεσαι να μας σωσεις...που θυμηθηκες πριν 1 μηνα περιπου το πετρελαιο τι κανατε? κλεισατε τα μισα μαγαζια της πολης για καποιες ωρες.κλεισατε το τελωνειο για να..τρομαξετε τον κοσμο που εσεις με τις πραξεις σας τους στελνετε εκει.πηγατε και μιαν ωραια βολτα εις την μακρινην Αθηνα δινοντας και ενα ωραιο...ψηφισμα να μην χαθει και το νοημα της βολτας.
    αν εχετε τα κοτσια ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ!! μαζι και τραπεζες και υπηρεσιες. και οχι το ιδιο απογευματακι να τρεχετε και ο ιδιος στις δουλειες σας. γιατι κυριε Σαπαλιδη εσυ δεν ετρεχες στα μπιτολα πιο πριν? οι αλλοι συναδελφοι σου που εχουν μαστορια για τους καυστηρες απο ''μεσα'' καθως προμηθευονται και υλικα, σαν συλλογος τι τους εχετε κανει? ανεργα παιδια εδω δεν εχει?
    Δυστυχως οι κατεχουν αξιωματα παντος ειδους στην πολη μας δεν ξερουν τι τους γινεται. και οταν μπαινουν τα προσωπικα οφελη στην μεση αστα να πανε.
    και στο κατω κατω,τωρα καταλαβατε την δυναμη του Φλωρινιωτη καταναλωτη? ολα τα χρονια που τον αρμεγατε καλα ηταν? δυστυχως ο δρομος οσο και αν το θελετε δεν εχει επιστροφη...
    ονειρα γλυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως δεν το ξέρει ο πρόεδρος ότι φέρνουν υλικά διάφοροι επαγγελματίες από μέσα, αν το ήξερε θα διοργάνωνε διαδήλωση και θα έκλεινε τα σύνορα θα ερχόντουσαν τα κανάλια και θα δίναμε συνεντεύξεις και το θέμα θα γινόταν γνωστό.

      Όσο για το πετρέλαιο , θα βγει ο χειμώνας και η συντονιστική επιτροπή θα συντονίζει ακόμα τις ενέργειες της, το θέμα θα συντηρείται και θα υπάρχει απλά δημοσιότητα.

      Διαγραφή
    2. Προς Ανωνυμο 5 Δεκεμβρίου 2012 12:33 μ.μ.

      Αν εσυ ΡΕ, μπορεις να κανεις κατι καλυτερο, γιατι δεν το κανεις? Που ησουν οταν γινοταν η διαμαρτυρια εξω απο τη Βουλη? Μονο να κραζεις απο το πληκτρολογιο ξερεις? Για πες λοιπον? Τι ηθελες να κανει ο Σαπαλιδης? Να αφησει τα μαγαζια ανοιχτα σαν διαμαρτυρια? Το εχεις δει και αλλου αυτο? Η μηπως ξερεις κανεναν καταστηματαρχη που θα κλεισει το μαγαζι του μια ολοκληρη εβδομαδα? Και με τι θα ζησει? Και απο που και ως που ειναι υπευθυνος για τις προμηθειες υλικων των ελευθερων επαγγελματιων?
      ΜΑΘΕ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

      Αν εισαι πιο μαγκας ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ απο το να κραζεις διαδικτυακα. ΚΟΤΑ.

      Διαγραφή
  4. ο Σαπαλίδης πέραν απο τις κινητοποιήσεις μας απογοήτευσε...πήγε σε πόλη των σκοπίων να διαφημίσει τοπικά πρόιόντα έχοντας γνώση ότι ουδείς σκοπιανός θα έρθει να αγοράσει..."κρασιά , ΄βιολογικά η γλυκά του κουταλιού" στην Φλώρινα...πέραν αυτού έχασε κάθε εκτίμηση όταν πρότεινε ειδική οικονομική ζώνη στην Φλώρινα δηλαδή μεροκάματα βουλγαρίας αλβανίας και σκοπίων στην Φλώρινα..εάν ο ίδιος δέν είδε την παγίδα που του έχουν στήσει στον αυλόγυρο του ε.β.ε όσο είναι καιρός άς συνέλθει...όσο για τις κινητοποιήσεις ΄΄ηταν η οροφή των δράσεων του..απο εκεί και πέρα ο καθείς και ο ίδιος κάνει κάνουν μπίζνες ..πολύ φοβούμαι ότι η φούσκα έσκασε και είναι εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα τόσο ο ίδιος ο Σαπαλίδης όσο και όλη η παρέα στο ε.β.ε. αναιρούν ότι υποτίθετε μάχονταν κλείνοντας συμβολικά το τελεωνείο ...διώχνουν καταναλωτες και επιχειρήσεις με δήθεν διασυνοριακά συνέδρια και άλλες διασυνοριακές ανοησίες απο την φλώρινα ..βλέπουν καλές μπίζνες στα σκόπια μόνο που δέν βλέπουν την φάκα θα τους φάνε λάχανο ...και στα απούλητα οι καυστήρες σου σάββα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που είναι οι βουλευτές σας που σάν τρελοί τρέχατε να τους ψηφίσετε το καλοκαίρι?που είναι οι εκλεγμένοι στα δημοτικά σας που κάθονταν πρώτη θέση πίστα στα 15ημερα δρώμενα καμαρωτοί καμαρωτές σάν κοκόρια ? που είναι ο Γερμανίδης που βγάζει δελτία για άτομα με αναπηρίες για κηδείς ΠΟυ ειναι και ο άλλος άφαντος σταθάκος? λές και τον σκεπάσαν τα...χιόνια εδώ και κανα δίμηνο. Η Φλώρινα παγώνει γιατί όσους εκλέξατε άποδείχθηκαν ΑΝΑΞΙΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ των κρίσιμων περιστάσεων απο τον τελευταίο τοπικής κοινότητας μέχρι τους δύο καλοβολευτές σας...και το μάρμαρο το πληρώνουμε όλοι το πληρώνουν τα παιδιά μας στα σχολεία...νέα φλώρινα πότε θα ξαναχιονίσει να κλείσουμε θέση στο ..νεκροταφείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και έλεγα πού΄γυροβολούσε όταν παγώναμε...άρε κορόιδα δέστε τον...

    http://radioflorina.blogspot.gr/2012/12/2012.html

    πρώτος σέρνει τον χορό στην τρελή χαρά..δέν ξέρω εάν ήταν και πιωμένος....τί ανάγκη έχει? μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει τα κολλαριστά του παίρνει..επι χρόνια την τσακώνει την βουλευτική αποζημείωση ..με το πετρέλαιο πώς θα ζεσταθεί η Φλώρινα θα ασχολείτε?...έχει άλλες έγνοιες χαρές χορούς και πανηγύρια...τσιριβάρβαρα και γλέντια να ούμε..προσέξτε το βίντεο είναι ο μόνος χαμογελαστός όλοι μουτρωμένοι...άρε κοροιδάρες Φλώρινας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TOTE KLEISTE TA SXOLEIA GIA OIKONOMIA STO PETRELAIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.