Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Έντονη χιονόπτωση στη Φλώρινα

Ιδιαίτερα έντονη είναι αυτή την ώρα η χιονόπτωση στη Φλώρινα, μετά και τη νέα επιδείνωση του καιρού. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη χαμηλή θερμοκρασία (-1) δημιουργεί μικροπροβλήματα στις μετακινήσεις.
Είναι χαρακτηριστικό πως στη διάρκεια της νύχτας ο υδράργυρος έκανε βουτιά μέχρι τους -10 βαθμούς Κελσίου.

15 σχόλια:

  1. ο κυριος δημαρχος πρεπει να κανετε ανακληση της αποφασης στης 2 η ωρα ,με τι θα φυγουνε τα παιδια απο το σχολειο οι δρομοι ειναι γεματοι χιονοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα ρίξ'τε αλάτι!!! ειναι επικίνδυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΤΕ. "ΧΙΟΝΟΙ" ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε ενταξει εκανα ορθογραφικο λαθος .ελα κανε εσυ μαθημα χωρις πετρελαιο και μετα μιλα .εξω απο τον χωρο ολοι χορευουν

      Διαγραφή
    2. Φίλε άστο μην το παλεύεις τσάμπα. Γράφεις τώρα: Έξω από τον χωρό και όχι έξω από τον χορό. Εσύ δεν παίζεσαι. Τσάμπα κάνεις μάθημα. Μην πας καθόλου να κρυώνεις. Μην κουράζεσαι. Πας δεν πας σχολείο το ίδιο σου είναι. ΄Οπως πας έτσι γυρνάς.
      Η λούφα σε αρέσει αλλά η ζωή δεν είναι λούφα. Είναι αγώνας με σκληρές συνθήκες για παλικάρια. Όχι για κότες.

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΤΟΝ 2:39 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ?ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΖΑΧΑΡΗ!

      Διαγραφή
  4. ρίξτε αλάτι στη Σιταριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ? ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΦΕΛΗ ΔΙΝΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ) Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ, Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουριστική ανάπτυξη !!!!! μάλλον είσαι σε πολύ μικρή ηλικία και δεν κατάλαβες που ζεις και με ποιους έχεις να κάνεις.
      Ξέρεις πόσα χρόνια ακούω αυτές τις λέξεις απο το 1958 και μετά.
      Σκέψου πόσοι αιρετοί και δοτοί "άρχοντες" πέρασαν απο την αυτοδιοίκηση. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις.
      Καλή υπομονή και μη χάνεις την αισιοδοξία σου.

      Διαγραφή
  6. Ας ελπίσουμε να μην κρατήσει .....Διαφορετικά θα πεινάσουμε ,για πετρέλαιο δεν το συζητώ ...δεν υπάρχει σταγόνα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω στο ΕΠΑΛ να δουμε πως θα φυγουμε...θα ερθουν τελικα αστικα;;

      Διαγραφή
  7. ρε φίλες 11.03 συμφωνώ μαζί σου, και έτσι έπρεπε να είναι από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς, αλλά πως θα γίνει αυτό όταν από την Κυριακή που χιόνισε τα μηχανήματα δεν έχουν βγει έξω??? τα χωριά έχουν αποκλειστεί σήμερα! έλεος, ντροπή και αίσχος μόνο αυτό έχω να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι γονείς σου πείνασαν τις δεκαετίες του 40 και του 50;
    Όταν δεν είχε αποχιονιστικά μηχανήματα, πετρέλαιο, αλατιέρες, θερμαινόμενες κουβέρτες, καταψύκτες τροφίμων, απρέ μπότες και άλλα τινά;
    Σαφώς και το πισωγύρισμα είναι κατάρα.
    Κατάρα όμως είναι και η μιζέρια και τα αδελφάτα.
    Με χειρότερες συνθήκες οι γονείς μας δεν πείνασαν. Δεν θα πεινάσουμε και εμείς. Η διαφορά είναι πως θα πεινάσουν οι φλώροι και οι κλαψιάρηδες - που τότε δεν υπήρχαν - γιατί περίσσευαν οι λεβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ας ανοίξει τους δρόμους προς το ΕΠΑΛ και το 3ο Λύκειο ο κύριος δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.