Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Έως και 10 Δεκεμβρίου η συγκέντρωση αγαθών

Από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι η δράση «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω», συνεχίζεται με την προσφορά αγαθών έως και τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.
Σημειώνεται ότι δεν θα δοθεί παράταση ως προς τη λήξη της ημερομηνίας προσφοράς των αγαθών και αυτό διότι άμεσα θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία της συγκέντρωσής τους από όλους τους φορείς που λαμβάνουν μέρος στην προσπάθεια, της διαλογής και της δεματοποίησής τους ώστε έγκαιρα να φτάσουν στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα τις ημέρες των εορτών.
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν είδη ένδυσης (ρούχα, παπούτσια) σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα, βιβλία, γραφική ύλη, παιχνίδια και οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας να τα παραδώσουν έως και 10 Δεκεμβρίου στους χώρους συγκέντρωσης: ΦΣΦ “Ο Αριστοτέλης” από 09.00 π.μ. - 07.00 μ.μ καθημερινά, στο Πολιτιστικό Κέντρο κατά τις ημέρες και ώρες προβολής των ταινιών της Λέσχης Πολιτισμού καθώς και στα επιμέρους σημεία που έχουν ορίσει οι φορείς που συμμετέχουν στη δράση.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974816616 Κώστας Ρόζας, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.